Kémény és falszegély ár

A legolcsóbb termékváltozat ára ! Termékváltozatok száma: 3 . Epare-fix ALU PLUS kémény és falszegély (téglavörös). A megadott árak tájékoztató jellegűek, a pontos árat az ajánlat fogja tartalmazni. Az ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek, így az ajánlatkérőt semmilyen kötelezettség nem terheli! A feltüntetett képek illusztrációk, ezért esetenként eltérhetnek a valódi kinézettől! Az ár a -os ÁFA-t tartalmazza.


Wakaflex kémény - és falszegély készítése hornyolt, hullámos tetőcserép esetén. A formázást a hullámhegyeken kell. A hajlat a cseréphullámok és a kéményol- dal metszésvonalára essen. Többcélúan felhasználható, festhető tartozékelem a tetőfedés, illetve a kémények és falak vagy más felmenő épületszerkezetek, pl. Sík és hullámos tetőfedő anyagok esetén egyaránt felhasználható.


A tekercsben forgalmazott . Teljes felületen alumínium bevonattal ellátott kémény - és falszegély. Az elemek egymásba toldása korcolással történik. Felhasználható bármely kiselemes fedéshez, kémény - és falszegélyként vagy tetőáttörések csatlakozásainak kialakításához.


Szegélylemez: A Wakaflex szegély és a függőleges csatlakozó épületszerkezet lezárását biztosító elem. Corotop Coromin Alu kémény - és falszegély. Teljes hátoldalán mm vastag Butyl ragasztóréteggel ellátott, könnyen alakítható mm vastag D-s alumínium tekercs. Csapadékbiztos csatlakozásokhoz, szegélyezésekhez. Kerámia- és betoncserepekhez, fém-, műanyag- és bitumenes tetőfedő anyagahoz.


Alumínium hordozójú, butyl ragasztóval ellátott erős, UV-álló ragasztószalag. Ideális sérülések, szakadások, repedések javításához külső-belső oldalon és kis átvezetésekhez (pl. kábelek, csövek). Formázható szalag -os nyúlási képességgel! Az Easy Form kémény - és falszegély a tető kémény - és falcsatlakozásainak lezárására szolgáló flexibilis elem. Festett ólomlemez, a teljes alsó felületén öntapadó.


Kémény - és falszegély (easy form). Minden cserép-, vagy trapézidomhoz jól illeszthető flexibilis lemezzel gyorsan és magas vízzárósággal alakítható ki az idomok és a felmenő falszerkezetek, kémények csatlakozási vonala. Leier Szolár kivezető egység, féle színben. Csatornaszellőző-egység.


EasyForm kémény és falszegély. Leier kémény és falszegély lemez - barna - m. Anyag: alumínium ráccsal erősített, UV-stabilizált, színtartó, szintetikus kaucsuk (PIB) Színválaszték: vörös . Kedvező cserép árak , gyors és egyszerű vásárlás, országos kiszállítás. Tetőkiegészítők, tetőkellékek, tetőfóliák, tetőjárdák, kéményseprő járdák, tetőkibúvó, hófogók, lezárófésűk, kúpalátétek, antennakivezetők, csatornaszellőzők kereskedelme akciós áron.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése