Külső vakolás

A kültéri felületképzésnek két fajtája van. A festést már bemutattam, most lássuk, hogy zajlik a vakolás ! Videoworkshopunk segítségével perc alatt hasznos információkra tehet szert, amelyek megkönnyítik. Mi befolyásolja a vakolás árát?


Ha hőszigetelő, vízálló cementes vagy más “nem alap” vakolatot akarsz, az extra költség lesz. A külső és belső vakolások más árban mozognak.

Ha a takarítás és a törmelék elszállítása nincs benne az alapárban, akkor ezekért külön kell fizetned. Az átlagosnál vastagabb vagy több. Minden vakolás alap feltétele, hogy az aljzat legyen száraz, jó teherbíró - és nedvszívó képességű, fagy-, por-, sókivirágzás és laza részektől mentes.


Vályog falnál az előbbi kritériumoknak nehezebb megfelelni, ebben az esetben mindenképpen javasolt a vakolat erősítő háló alkalmazása a falon. Régebben szinte csak kézzel vakoltak, azonban manapság már a gépi vakolás terjedt el, és a vakolatgyártó cégek is kifejlesztették az ehhez a . Mire figyeljünk, ha mindenképpen most akarunk vakoltatni? Ha már laknak az épületben néha ennek fűtése is elég. Ellenkező esetben használjunk hőlégbefúvókat.


Esős, párás időben ne kockáztassunk!

Ugyanis alkalmazásuk és kezelési technikájuk némiképp eltérhet egymástól, más-más követelmények merülhetnek fel velük kapcsolatban. A vezetősávok kialakításához lehet boltokban venni fém vezetősávokat is, mellyel némileg könnyebb vakolás. Ellenőrizd magad munka közben vízmértékkel, hogy sima és egyenes . Kültéri vakolást szeretnék majd csinálni tavasszal, még nem csináltam, de szeretném megtanulni. Kisebb felületet kell javítani.


Mindemellett a külső vakolatokban épül le az épület mozgása során keletkező feszültség. Fontos a teljes falszerkezetet egy rendszerként kezelni, ami az anyagkiválasztás és a kivitelezés során is megha- tározó. Kiadványban a leggyakrabban alkalmazott vakolat rétegrendeket és az anyagkiválasztás főbb irányelveit. Alkalmazásukkal homogén felület, légtömör szerkezet alakítható ki.


Ytongból épült családi házunk külső vakolása előtt állunk. A falazat egyenes, függőben, síkban van. Idén szeretném még vakoltatni, jövőre pedig majd nemesvakolatot kap a falazat.


A kőművesem érdekes ötlettel állt elő: vékonyvakolatként húzzuk be hőszigetelő ragasztóval . A vályogfalak vakolása , tapasztása, meszelése. Vakolás oldalfal zsákos kézi. Az elkészült vályogfalat, földfalat meg kell védeni a külső -belső fizikai hatásoktól, valamint megfelelő képet kell neki adni - mert a fal a ház megjelenésének egyik legfontosabb része.


A vályogból készült házak falaira mindazok a körülmények hatással vannak, mind a tégla, . A kedvező ár mellett magas műszaki tartalommal biztosít Önnek lehetőséget épületének külső , illetve belső falazatainak díszítésére, valamint homlokzati hőszigetelő rendszerek fedő vakolására.

Kitűnő minőségben és 1választható színben, három struktúrában, roll, kapart és gördülő, felár nélkül! Az épületek, építmények falainak külső és belső védelme a hőhatásokkal (hideg-meleg), csapadékkal vagy más egyéb a falat károsító hatással szemben. A vakolat általános receptje szerint egy rész vízhez két rész szárazanyagot kell keverni.


Külső vakolatok jellemző tulajdonságai.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése