Lemez akció

Cserepeslemez Akció - Készletről. Borsod-Abaúj -Zemplén, Putnok. Magyarország, kínál-kiadó: 1hirdetés - trapézlemez.


Ha ide kattint, megnézheti cserepeslemez árlistánkat, tájékozódhat aktuális akcióinkról. Gyártók vagyunk, áraink kedvezőek. Tetőfedés – tető felújítás cserepeslemezzel akció !

CSAK A HASZNOS mTETŐFELÜLETET SZÁMOLJUK! Elöregedett, beázó pala vagy cserépfedés cseréjéhez a legjobb választás a cserepeslemez. Kis önsúlya miatt a régi tetőszerkezet cseréje nélkül is gyorsan beépíthető! Saját gyártású BONA cserepeslemezre . Akciók a trapézlemezekre, cserepeslemezekre, szendvicspanelekre. A Lindab Topline cserepes lemez több éves termékfejlesztés és az acél alapanyagú fedőanyagokkal elért tapasztalatok eredménye.


A lemezek fix fedési szélességűek és legfeljebb m hosszúságúak. Mivel pontosan a tető méretének megfelelő hosszúságú lemezekkel készül a fedés, ezért .

Trapézlemez,cserepes lemez , síklemez közvetlenül a gyártótól maximum 2hét munkanapos határidővel. Sokszor azzal a vásárlói problémával találtuk szembe magunkat, hogy kis mennyiségű fém cserepes lemezt nem érte meg beszerezni a vásárlóinknak magas gyártási és szállítási költségek miatt. De erre is megtaláltuk a megoldást!


Mostantól raktáron tartott moduláris . Többet szeretne tudni a cserepeslemez előnyeiről és használatáról? Segítünk eldönteni melyik a legmegfelelőbb választás az Ön számára! TRAPÉZLEMEZ, PROFILLEMEZ AKCIÓ HORGANYZOTT ÉS LAKKOZOTT ACÉLLEMEZBŐL! Horganyzott trapézlemez, profillemez EU-s alapanyagból, mm-es vastagságban, méretre gyártva, rövid gyártási határidővel! Akciós lemezekről érdeklődjön munkatársainktól!


Texturált festésű, mm-es vastagságú . Kiváló minőség, megfizethető ár. Vízszigetelő lemez akció ! Akciós vízszigetelés: Bitumenes vízszigetelő lemezek , felületszivárgó drénlemez kedvező árakon! Trapézlemez webáruház, közvetlenül a gyártótól, trapézlemez országos kiszállítással, olcsó trapézlemez forgalmazás.


Széles választékkal várjuk Önt! Az olcsó rétegelt lemeztől az ígényes minőségig nálunk biztosan talál megoldást. Vásároljon közvetlenűl az importőrtől.

Telefonos rendelés, házhozszállítást is vállalunk, nagyobb mennyiség vásárlása esetén egyedi árak. Olivazöld speciális színek.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése