Monogramos téglák

Régi pénz kereskedelem, numizmatika, adás-vétel egy helyen! Vásároljon webshopunkból! Gondolom többen is vagyunk, akik kemencéjük díszének beépítenének egy, vagy több címeres, monogramos téglát. Lehet, hogy Neked egy fajtából több is van, és elcserélnéd más fajtára.


Az Osztrák-Magyar Monarchia idején rengeteg bélyeges téglát égettek szinte az egész Dunántúlon. Téglából a jelölt – címeres, pecsétes, monogramos , évszámos – az igazán értékes. Tudja ezt a két csepregi gyűjtő is, . A képanyag nem teljes körű! Itt nem szereplő téglák is vannak kínálatunkban!


Galériánk tartalma sorrendben: – új gyártású címeres téglák,. A téglárium ezen oldalán találhatóak a nemesi bélyeges téglagyűjtemény azon fotói, melyeken nemesi családok téglagyáraiból származó pecsétes, címeres, évszámos, monogramos téglák láthatóak. Az egeret a kép fölé húzva megjelenik a sorszáma.


Ha a képre kattint, elindul a képnézegető, amiből újabb kattintással tud . Címeres, pecsétes, monogrammos téglagyűjteményem. A tiszafüredi múzeum gyűjteményébe több bélyeges tégla került be az utóbbi években. A hat legújabb falazótégla ugyanazon helyről, Tiszafüre Nap utca 1. Kalapácsos, többféle monogramos, különféle bélyeges és címeres, kis és nagyméretű jelölt tégla is kapható.


Az árak a minőség, tisztítás (esetleges kezelés) és az egyediség tükrében változnak. Némelyikből akár több száz is van készleten. S monogramos tégla ETC pecsétes tégla SAV. Ezután következett a Cziráky birtokosok és a Cziráky téglaégetők korszaka.


A téglákat már az ókori római katonai csapatok is készítettek, és nevük többnyire rövidítve szerepelt a téglákon. Abban az időben még nem minden téglára tettek téglajegyet, csak minden századik, . Bélyeges, címeres, monogrammos tégla eladó, 1. Nagy méretű címeres tégla. Antik monogrammos Magyarország legbiztonságosabb online piacterén.


Attól függően, hogy a jelzés a vetőláda fenék részében volt-e belevésve, vagy arra volt ráerősítve, keletkeztek a domború, illetve a mélyített tégla bélyegek. A téglagyártás kezdetei Székesfehérváron. Római kori cserepek, a tegulák, illetve töredékeik . Mindenféle méretû és színû, a legkülönbözõbb monogrammokkal ellátott bontott tégla.


Tisztítva vannak, savazva nincsenek. HE (Herceg Eszterhazy): 500. Monogrammos , koronás téglák eladók.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése