River park irodaház bérlők

Nyolcezer négyzetméternyi hosszabbítás az IVG házakban. MOL székházként ismert Képület a. Bérlők : - Henkel Magyarország - Lufthansa Systems - MSC - Bisnode . Etikai kódexünk biztosítja, hogy megbízóink érdekeit egyenrangúan, részlehajlás nélkül kezeljük: Az általunk kezelt irodaházakat tulajdonosi szemlélettel, sajátunként kezeljük. A brit- kanadai gyökerekkel rendelkező Bellville Rodair a világ országában nyújt szállítmányozási . Az Eurest Étteremüzemeltető Kft.


A” kategóriás, Breeam minősítéssel rendelkező irodaház egyik épületébe. A költözésről és az azóta szerzett élményekről kérdeztük Nyerges Jánost, az cég ügyvezetőjét. A három toronyból álló épületegyüttes új színt vitt a budapesti irodapiac palettájára. Az egyedülálló formai megoldás mellett minden igényt kielégítő szolgáltatások várják bérlőinket. A város egyik legdinamikusabban fejlődő negyedében épült fel ez az „A kategóriás épületkomplexum.


A stratégiai és üzleti szempontból is . A fejlesztő IVG Development Hungary Kft. Mol- székházat felújítják, míg a . A bérbeadást az IVG koordinálja a DTZ és . Az E épület a Lágymányosi Informatikai Irodapark utolsóként elkészült eleme. A tervező ugyanaz a Kertész. Az alacsonyabb, három szintes szárnyban ismert bérlő igényeit kellett kielégíteni a belső terek építésekor – melyeket a Szekér Tervező Iroda belsőépítészei terveztek.


Az Infopark irodaházaitól megszokott felszereltségen túl, további egyedi jellemzőkkel áll a bérlők szolgálatában. Az épület fejlesztője, az IVG, ingatlanfejlesztéseinél nagy hangsúlyt fektet a XXI. Az IVG mindezek mellett a . A brit-kanadai gyökerekkel rendelkező Bellville Rodair a világ országában nyújt szállítmányozási és logisztikai szolgáltatásokat. Kertész Építész Stúdió Kft. Kiadó prémium irodák a MOMentum Irodaházban , a MOM Park szomszédságában.


Az irodaterek , köszönhetően a speciális hűtő-fűtő álmennyezetnek, huzatmentességnek, automata árnyékolókkal ellátott homlokzatnak, minden igényt kielégítő, világos és barátságos munkahelyeket teremtenek a leendő bérlők számára. Az Eston tanácsadóinak tapasztalata szerint ez egyrészt annak a következménye , hogy a vállalatok kezdik felismerni a kialakult bérlői piacban rejlő . Az épület tulajdonosa, az IVG ingatlanfejlesztéseinél nagy hangsúlyt fektet a XXI. Az Átrium Park Budapest közkedvelt irodafolyosóján, a Váci út 45.


A torony San José belvárosát díszíti. Riverpark Irodaház Budapest, IX. Mindkettőben A-kategóriás irodákat alakítanak ki.


Az új épületrészben Magyarországon még nem alkalmazott, úgynevezett bay window-t.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése