Tető dvd lejátszó

Lehajtható monitorok, videó bemenet, beépített infra sugárzó. Külső raktárról: (3-munkanap). Tető monitorok 9-tól 19-ig. Tetőre szerelhető mennyezet monitor. Lcd TF Led kijelzős lehajtható tetőmonitor.


Szállítási idő: órán belül.

Tetőmonitor Ha van már DV vagy film lejátszására alkalma autóhifi fejegysége akkor ezzel kiegészítheted az autómozi rendszered. Blaupunkt Brighton 170BT autóhifi fejegység, 4X40W, Bluetooth, S USB, MP Rádió, Aux In, Távirányító, RCA, Piros fény. A tetőmonitor becsukva teljesen diszkrét, nem feltűnő. HDMI csatlakozón keresztül okos telefon is csatlakoztatható . Manuálisan lehajtható 11 . Beépített infra jeladó vezeték nélküli fejhallgatókhoz.


DVD lejátszó bit játékok távirányító - bézs. Tipikus utazási képet képzeljünk magunk elé: hosszú fárasztó utazás, gyermek az autó hátsó ülésén… Talán ismerősen hangzik talán a kérdés: Mikor érünk oda?

Multi választható audio. A PKG-RSE3HDMI, hátsó ülésen utazók részére tervezett szórakoztató rendszer egy 10. Fejpárnára rögzíthető monitorpárA szabadságok és utazások közeledtével a Lenco MES-4autós DVD ját. Gyári fejtámla tüskéire rögzíthető, masszív fém konzollal. Szükség szerint egyszerű ki- és beszerelés.


USB és SD kártya lejátszás. Leírás: DVD-7TETŐ -DVD-TV (18cm) TFT LCD PANEL BEÉPÍTETT DVD LEJÁTSZÓ BEÉPÍTETT TV TUNER BEÉPÍTETT HANGSZÓRÓ (sztereo) BEÉPÍTETT INFRA JELADÓ (fejhallgatóhoz) BEÉPÍTETT FM MODULÁTOR ( hang a gyári rádióhoz) TELJES FUNKCIÓS TÁVIRÁNYÍTÓ KÉPFORGATÁS, TÜKÖRKÉP . Ez a segédlet a DVD - lejátszó , tv-készülék, a hangsugárzók és a mélysugárzó csatlakoztatását ismerteti, annak érdekében, hogy. ERROR Csak egy hátsó hangsugárzó észlelhető. Ellenőrizze a hátsó hangsugárzók csatlakoztatását. Hordozható tévé és DVD - lejátszó - Kipróbáltuk az LG hordozható multimédiás lejátszóját.


Azonban nem úgy tűnt, mintha szupermágnest építettek volna az antennába, így nem mertük megkockáztatni, hogy a körülbelül négy-öt dekás periféria egy vidám pillanatban elhagyja a tetőt , és a zsinórnak . KÜLÖNLEGES LUXUS FULL EXTRÁS CSALÁDI UTAZÓ KISBUSZ! LEGMAGASABB FELSZERELTSÉGI FOKOZAT ( LE ) SZEMÉLYES AUTOMATA VÁLTÓS, DUPLA NYITHATÓ ÜVEG TOLÓ TETŐ , ELEKTROMOS TOLÓAJTÓK, ELEKTROMOSAN NYÍLÓ HÁTSÓ AJTÓ, DVD LEJÁTSZÓ MONITORRAL, VEZETÉK . Válogatott Autóextrák - Autós dvd linkek, Autóextrák - Autós dvd témában minden ! Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőtől - Neked. Köszönhető ez elsősorban a tekintélyes, kg-os súlyának, de jelentősen ráerősítenek erre az érzésre a láthatóan vastag burkolati lemezek és a matt fekete tető és oldallap.


Primare BDMKII Blu-ray lejátszó audio board.

Ha leveszi a tetőt , a lézer fény láthatóvá válik, de ez ártalmas a szemnek.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése