Trapézlemez famintás

GÖRGESSEN A LAP ALJÁRA ÉS TEKINTSE MEG, MENNYIBE KERÜL A TÖBBI ! Szín: Famintás erezet Anyagvastagság: mm Garancia: év Mé. Trapézlemez Famintás mm T-Trapézlemez T-8. Ezekre a különleges eljárással készített lemezekre is egyaránt igaz a hosszú élettartam, az esztétikus és természetes megjelenés.


Azonban valljuk be őszintén, a praktikusság a és egyszerű felhelyezhetősége mellett nem mondhattuk rá, hogy igazán trendi. Azonban egy speciális eljárással már valóban dekoritív és egyedi trapézlemezekből alakíthatjuk ki akár kerítésünket, akár a stablon burkolatunkat is. Jelenleg országosan a legnagyobb szín és mintaválasztékot famintás lemezekből nálunk talál!


Aranytölgy famintás trapézlemez. SL mintázatok 6mm rendelhetőek ! Fa mintás trapézlemezeink kiválóan alkalmasak kerítésépítéshez, ereszalja burkolásra és garázskapu borításra. SP Multilayer GOLDEN OAK 3D 5mm és 7mm vastagságban rendelhető! Famintás trapézlemez PRINTECH technológiával előállított lemezből.


Töltse le részletes termékismertetőnket az alább ilinkre kattintva: Élelmiszeripari szendvicspanel - termékismertető. A lemeznek csak az egyik oldala festett, a másik oldala világos szürkés árnyalatú. Az árak m²-től érvényesek, ezalatt egyszeri felár fizetendő. A lemez szélessége fix méret amin nem tudunk változtatni! Cégünk famintás lemezekkel bővítette kínálatát.


A famintás trapézlemez kíválóan alkalmazható kerítésnek és egyéb térelválasztáshoz. A 20mm-es bordamagasságú lemez a leggyakrabban választott trapézlemez kerítéshez, oldalfalakhoz, így ezt a típusú lemezt bővítettük három különböző típusú fa- mintával. A fa mintát a lemezre az acéllemez gyártó “nyomtatja” rá, így a minta tartóssága . Tés Tfamintás trapézlemez méretre gyártás. TTTTrapÉzlemez , Cserepeslemez MÉRETRE GYÁRTÁS. KÖZVETLENÜL a GyÁrtÓtÓl.


Célunk a Pest és Jász Nagykun Szolnok megyei piacunk további bővítése és meglévő ügyfeleink további, magas. Egyedi méretre gyártással. Oldalfalnak kerítésnek ajánljuk Famintás változatban is.


Csarnokfedés és szigetelés több, mint éves szakmai múlttal. Szendvicspanel akár oldalfalpanel vagy tetőpanelként is méretre vágással. Szikla illetve térkövek forgalmazása ! Mobilgarázs kivitelezése. Kerítéslécek famintás lemezből is .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése