Trapézlemez színválaszték

Trapézlemez színminták és cserepeslemez színminták közül kedvére válogathat a RAl színskála színei közül. Válasszon homlokzatához megfelelő színt. A táblázat azt is megmutatja, hogy az adott színválaszték melyik vastagságú és profilú lemez esetén elérhető.


A színek csak megközelítőek, mivel a képernyőn és nyomtatva eltérhetnek a lemezen tapasztalt színektől. Cserepeslemez, trapézlemez színek és bevonatok rendelhetőek akár 50ÉV garancia. A Metalucon KFT által gyártott termékek oldalán jelöljük hogy a RAL színskála szerint milyen színben tudjuk gyártani.


Itt a RAL színskála összes színét megtudja tekinteni. Tekintse meg színskálánkat és válasszon akciós, standard és prémium trapézlemez és cserepeslemez színek közül! A lemez hosszát méretre vágjuk, így a kivitelezőnek csak azt kell felmérnie, hogy milyen hosszú legyen a trapézlemez , hogy a gerinctől a csatornáig gyorsan . A lemezvastagság széles választéka mm-től mm-ig, az igényelt méretekre történő vágás és a gazdag színválaszték , a termék korláttalan alkalmazását eredményezi. A trapézlemez fontos előnye a profilmagassága által meghatározott merevsége és ellenállása. A kicsi és közepes méretű építményekhez a . Saját gyártású termékeink esetén érvényes RAL fényes színek : Az alap szerves bev.


Színek – Lindab ROCA cserepeslemezek és kiegészítői standard színek. A perforált Z-profilok fő alkalmazási területe hőszigetelt tetőfödémek távtartó eleme (teherhordó és héjazati trapézlemez között). A KÁLLÓ-„fém” cégcsoport összesen féle trapézlemez profilt gyárt. A trapézlemezeket egyedi méretre vágjuk, becsomagoljuk és mennyiségtől függően az ország bármely pontjára leszállítjuk.


Elérhető profiljaink itt tekinthetőek meg. Vásárolja meg trapézlemezét cserepeslemezét közvetlenül a gyártótól! Bevonatok és színválaszték.


Magyarország, kínál-kiadó: 1hirdetés - trapézlemez. Rendelhető színekért kattintson: ide. A különböző profilkialakítású, magasságú és színű alacsonybordás trapézlemezek kiváló burkolati elemei mind a tetőknek, mind a falaknak (szigetelt épület esetében külső-belső burkolatként). Jellemzően csarnoképületekhez, de akár modern lakóházakhoz is alkalmazzák.


Standard színeink a RAL skála szerint rendelhetőek meg. Jó tudni: a trapézlemezek élettartama a fényes, mikronos poliészter vastagságban kb. A lemeztermékeinket, szendvicspaneleinket nem mi festjük, nem színterezzük és nem színezzük, hanem a horganyzott acéltekercs poliészter bevonata színes. A poliészter színbevonat a színoldalon mikron vastagságban fedi a horganyzott acéllemezt, a hátoldalon mikron vastagságban védi egy . A Lindab trapézlemez gazdaságosabb alternatívát jelent sok más hagyományos építőanyaggal szemben. Ritkább színek esetében hét is lehet!


Megaprofil cserepeslemez katalógus. Tetőfedő (vízelvezető horonnyal) és homlokzati trapézlemez , változatos felhasználási területtel. Ez megerősíti a szerkezeti.


TRAPÉZLEMEZHEZ RENDELHETŐ SZÍNEK.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése