Bramac 7° tetőrendszer

Nyugat-Európában már bizonyított, egyedülálló tetőrendszer különleges igényekre szabva! Anyag: nagy szilárdságú anyagában színezett beton. Felület: sima, felületkezelt. Fedési szélesség : 3cm. Tetőléctávolság: 3- 3cm.


Egy igazán klasszikus tető ! Saját vonze reje van, optikailag beleillik a környezetbe. Beton tetőcserepek és idomcserepek tetőhéjazatok fedéséhez és külső falhomlokzatok burkolásához. Minimum fokos tetőhajlásszögnél már tökéletes megoldás lesz családi háza modern vonalvezetésű tetőfedésére. Alátétfólia ragasztósávja.


Bramac ° Protector tetőrendszer. Az RLS Store Kereskedelmi Kft. Fontos feladatnak tartjuk hogy a építkezők számára egyénileg, a legkedvezőbb tulajdonságokkal rendelkező építőanyagokat tudjuk kínálni. Szolgáltatásainkat munkájukat megkönnyíteni, segíteni szeretnénk.


Modellfüggetlen, univerzális taréj- és élgerinc kúpalátét, ami minden cseréptípushoz alkalmazható. Kiváló átszellőzést biztosít, és megakadályozza a porhó, csapóeső, homok és rovarok bejutását a tető alá. DS-7-web FOKOS TETŐRENDSZER.


A cserép hossza centiméter, így a cserép szögvesztesége kisebb és a valós dőlésszöge foknál . Innovatív csúcsmegoldás. Cserépfedés, már 7° tetőhajlásszögtől! Rendkívüli megjelenés, attraktív felület. Legsikeresebb, csúcsminőségű európai termékek! A hullámos fedés ráadásul a nagy szélterhet is sokkal jobban állja és a fém fedésnél jobban elnyeli az eső zaját.


TETÔ HELYETT MONDD: BRAMAC új! HASZNÁLjA kI EZT AZ Új kIALAkÍTÁSI LEHETőSÉGEkET A 15° ALATTI. TETőHAjLÁSSZöGű ÉpüLETEkNÉL!


A fokos intelligens tetőrendszer kialakítása letisztult és stílusos, emellett hordozza a beton cserépfedés minden egyéb előnyét is: időtálló, méret- és színtartó, és akár decibellel . A Construma Nagydíjas innováció akár 12°C-kal hűvösebb tetőteret biztosít a legnagyobb nyári kánikulákban.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése