Eresz szellőzőelem

Miért érdemes használni a fésűs eresz szellőzőelemet : Az eresznél a legalsó tetőlécre szegezve építhető be. Biztosítja a szellőző levegő bejutását. A hullámos profilú cserepekhez ajánlott.


A sík profilú cserepekhez ajánlott. A lezárófésűt, a fésűs eresz szellőzőelemet és a szellőzőlécet az ereszcsatornák alatti részek lezárására tervezték. A mozgatható fogak védelmet nyújtanak madárberepülés ellen, és maguktól illeszkednek minden típusú tetőcserép alsóoldali felépítéséhez. Fésűs eresz szellőzőelem. A fésűs eresz szellőzőelemet közvetlenül az első legalsó lécre kell helyezni, így . Iratkozzon fel hírlevelünkre!


Számítsa ki költségeit és készítsen előajánlatot! TM fésűs eresz szellőzőelem 25mm 1fm antracit. Készlet információ: Készleten.


A gerinc- és eresz elemek biztonságosak, szépek és egyúttal biztosítják a szükséges tetőszellőzést. Hódfarkú, hornyolt cserepek olcsón, akár ingyenes szállítással is. Epare-fix fésűs eresz szellőzőelem téglavörös, barna, antracit. Telephelyünkön, üzletünkben arra törekszünk, hogy a mai vezető építőanyag gyártók termékeit megismerhessék, információkat gyűjthessenek és az Önök számára legoptimálisabbnak tartott terméket kedvező . Eresz szellőzőelem fésű nélkül polypropylén csak fekete színben. Másfél évtizedes szakmai tapasztalat, átfogó kínálat, ismert gyártók minőségi termékei, valamint kedvező árak és folyamatos akciók!


Rendelhető színek: téglavörös , barna és antracit. Nagyobb mennyiség esetén egyedi árat adunk. Az ereszszellőző elem biztosítja a szellőző levegő bejutását. A Standar Danubia, Coppo termékekhez a fésűs változatot javasoljuk, mert ennél a fésűk követik a cserép alsó felületének vonalát.


Beépítésével növelhetjük az eresznél bevezetett levegő mennyiségét és megakadályozzuk a madárbehatolást. Tondach fésűs eresz szellőzőelem. Alkalmazható: Keringő, Palotás, Rumba tetőcseréphez.


Az eresznél az alátéthéjazat alatti és feletti légréseket védi a madarak bejutása ellen, egyben biztosítja a szellőzőlevegő bevezetését a héjazat alá. Választott szín: fekete. Sík és hornyolt tetőcserép esetén egyaránt alkalmazható.


Felhasználása gyors és egyszerű , történhet szegezéssel kapcsozással. Ne töltse az idejét időrabló keresgéléssel, pénzrabló autózgatással! Vevőbarát árak, szakértő és gyors kiszolgálás, országos házhozszállítás. Ezt az eresz szellőzőszalaggal, a eresz szellőzőelemmel (fésűs vagy fésű nélküli) tudjuk elérni. Szellőztetési szempontok . Kérje egyedi árajánlatunkat!


Ugrás az oldal tetejére. Részletes információ: Rendeltetése: A fésűvel ellátott szellőzőléc óv a madarak bejutása ellen az ereszvonalon és biztosítja a szabad légmozgást. Tetőpont - Bádogos és Tetőfedő webáruház. TONDACH rácserősített fólia.


Elasztikus élgerincelem. Alaplap (orom, vápa és eresz kialakításhoz).

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése