Gipszkarton csavarbehajtó gép

Elérhetőség: Rendelhető. Ingyenes házhozszállítás. Gipszkarton fűrész 150mm Extol. Pót gyalulap gipszkarton. A Makita csavarbehajtók kivételes minőséget képviselnek.


MAKITA DFS250Z AKKUS GIPSZKARTON CSAVARBEHAJTÓ AKKU ÉS TÖLTŐ NÉLKÜL. Akkus gipszkarton csavarozó szerszám termékek a Servintrade Szerszámcentrum Miskolc szerszám webáruházban. Az iparban dolgozó profik számára forgalmazunk elektromos kéziszerszámokat, robbanómotoros kisgépeket.


Rögzítőgomb a folyamatos munkavégzéshez. A nagy teljesítmény lehető teszi, hogy olyan gyorsan húzza meg a csavarokat akár egy hálózati gép. Szénkefementes BL motor. Beépített LED utánvilágítás funkcióval.


Mélységállító vezetőhüvely. Akku, töltő és koffer nélkül szállítva! S50TB, MASTER terméket a Würth Online webáruházból ▷ Az Ön kereskedelmi és iparági partnere! Hyundai gipszkarton csavarozó - 6W- max. Termék helye: Százhalombatta.


Profi Fein ASB akkusfúrógép! Műszaki, elektronikai alkatrészek. Csak a minőség vállalható! Minden kategória, Kerti- és erdészeti gépek , AS-Motor, Husqvarna akció, Professzionális eszközök, Akkumulátoros termékek, Akkumulátoros láncfűrészek. A termékkel együtt szállított mélységhatároló használatával nem károsulnak a gipszkarton lapok, a munka befejezése után egyszerűen elvégezhető a simítás.


Ebben a kategóriában a legkönnyebb csavarbehajtó gépek egyike. Tökéletes ergonómia a FEIN által kifejlesztett kézreálló markolatnak köszönhetően. A szárazépítési munkákhoz kifejlesztett sorozat leggyorsabb tagja.


A munkaterületet LED-es fényforrás világítja meg. Amennyiben a munka során nincs . Metabo gépek akciós áron év garanciával.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése