Alkonykapcsoló dőlőbója

Eladó alkonykapcsolós dőlőbója. A minimális rendelési hossz méter,tetszés szerint hosszabb. A világítófej fél méter hosszú,és az alkonykapcsolót 2xAA-s ceruzaelem működteti.


Fekete strapabíró anyagból készült dőlőbója , fényvisszaverős fejjel, amibe alkonykapcsoló helyezhető. Az összes általunk igen. Ki kell próbálni, de szerintem víz alatt is lennének gondjai :) Üdvözlettel Honyák Gábor. ICC Premium alkonykapcsolós dőlőbója világítófejjel Szín: Fehér.


Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de nem lenne egyszerűbb napelemes kerti lámpa felső részét felszerelni a bója tetejére? A fejben található alkonykapcsoló vezérli a nagy teljesítményű LED-ek ki-és bekapcsolását. Hagyományos módon szürkületkor gyújt, világosodáskor kikapcsol.


A bójafej elektromos meghajtása db V-os. Sokszor több napig a parton ülve vadászunk pikkelyes barátainkra és az általunk nagy távolságokban megetetett és pontos horgászatára szolgál a dőlőbójánk. Alkonykapcsolós dőlőbója nélkülözhetetlen a modern pontyhorgászatban.


Az alkonykapcsolós LED bójafej éjszaka is segít visszatalálni az etetett helyünkre. Az igazán praktikus és egyszerű csatlakozóknak köszönhetően könnyedén. JABB, MÉG TÖKÉLETESEBB TERMÉK!


Weiteres Bild melden Melde das anstößige Bild. Díszállat és Horgászcikk termékek diszkont áron, akciósan! Es fehlt: alkonykapcsoló Üdv egy alkonykapcsolós dőlőbója fejet szeretnék készíteni és az. Keress kérdéseket hasonló témákban: fototranzisztor, világítás, alkonykapcsoló. ICC Prémium alkonykapcsolós dőlőbója világító fejjel, táskáv Külső hivatkozás.


Rövidebb szállítási hossz, hordtáska, nagyon jól látható világítófej. Az oldal személyes üzenetben válaszolt. Ferenc Gáti Jó estét érdeklődnék a blyatalp mijen árbanvan előreis köszönöm.


A ledes alkonykapcsoló. A képen látható elektronika a horgászok közkedvelt etetést jelző bójáját lehet felturbózni az éjszakai horgászatra. Nem kell foglalkozni a kapcsolókkal, egyszerűen sötétedéskor automatikusan.


Dőlőbója Villogó Elektronika V1.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány