Családi ház kivitelezés győr

Műszaki leírás megtekintéséhez kattintson a felső gombok egyikére! Lábazati hőszigetelés, cm-es austrotherm expert hőszigetelő rendszer, cm-es austrotherm expert hőszigetelő rendszer, cm-es . Szakértelem, korrektség, megfizethető árak. A házakat háromféle készültségi szinten készítjük el: szerkezetkész, emeltszintű szerkezetkész - fűtéskész, . A Vald-Ing Építőipari Kft. Szívesen állunk rendelkezésére, amennyiben . Fő szolgáltatási körünk : épületek, családi házak , társasházak, irodák, ipari és mezőgazdasági épületek kulcsrakész és szerkezetkész generálkivitelezése, építész tervezés.


Generál kiviteli és engedélyezési terv készítés. Valamint generál és kulcsrakész házépítés, kivitelezés , lakásátalakítás, lakásfelújítás, építész , gépész . Fő tevékenységi kör: Építőipari generál kivitelezés. Elsődleges tevékenység: Társasház építés saját beruházásban. Másodlagos tevékenység: Megrendelésre családi házak , kisebb ipari épületek hagyományos szerkezettel, valamint felújítások elvégzése. Az ingatlan kulcsrakész ára millió Ft.


CSOK igénybevétel esetén ez az ingatlan kb millió Ft-ba lesz a megrendelőnek. A CSOK-on kívül talán még tovabbi kedvezményeket is kaphat ! A vállalkozásunk megrendelői köre folyamatosan bővült az elmúlt évtizedek során. A festés-mázolás-tapétázás mellett az energia megtakarítást eredményező homlokzati hőszigeteléssel. A családi házaktól a panelépületekig vállalunk hőszigetelési munkákat, komplex épületenergetikai felújításokat ami magába foglalja a . A generálkivitelezés az építőiparban egy nagyon tág, átfogó jelentésű fogalom. Győrladamér, Déry Tibor u. Egy projekt megvalósulásának teljes körű kezelését jelenti az alapozástól a kulcsátadásig.


Cégünk vállalja ipari- és lakóépületek generálkivitelezését a megrendelő igényei szerint. A passzívházak komfortjának és takarékosságának titka, az épületfizika legújabb eredményeire alapozott tudatos energetikai tervezés, a kiváló hőhídmentes épületszerkezetek, a korszerű nyílászárók és a hőcserélős szellőztető berendezés finoman . Az ajánlatunk tartalmazza az építésztervek költségét, az engedélyeztetési eljárást, a gyártmánytervezést és a 3D látványterveket, az alapozást és a teljes kulcsrakész kivitelezés , valamint . Fő profilunk a saját tulajdonú ingatlan adás-vétele, kivitelezés , útépítés. A kivitelezés a kezdetektől szerepel a. Vállaljuk egyedi elképzelések alapján, vagy általunk tervezett családi házak , ikerházak kivitelezését.


Mottónk: ,,Álmodd meg és mi . Az Edhome kft építőipari generálkivitelező válallkozás. Csaladi_haz_Gyor_0- . Kiváló ár-érték arányú élhető, otthonokat építünk. Minden ami : Társasház, lakás családi ház !

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése