Ea etetőkosár

Az etetőkosaras szerelékek hatékonyságát az adja, hogy - ha jó a végszerelék - a horog közvetlen közelébe juttatja a csalogatóanyagot, így a halak jó eséllyel találják meg és veszik fel a csalit. Számtalan féle etetőkosár áll a horgászok rendelkezésére. Attól függően, hogy tavon vagy folyóvízen, áramló vízben horgászunk . Leírás: Az EA feederkosár horgászok kedvelt drótos etetőkosara, aminek egyik oldala ólmozott. Kerek alakjánál fogva ez az etetőkosár lassú folyású vagy álló vízekben használható. Füles, kapocs segítségével rögzíthetjük szerelékünkhöz, akár a gubancgátló karabínerébe.


Tulajdonságok: Szín:Bordó Kiszerelés: csomag . Minőségi horgász etetőkosár kínálat megfizethető áron! Az első, kifejezetten e technikához készült etetőkosár az ún. Horgász etetőkosarak minden méretben! Emstat feeder volt, mely egy hárombordás, ólmozott és gumírozott kosár.


Az első ilyen kosár, ami forradalmasította a folyóvízi horgászatot a hard-river névre keresztelt etetőkosarak voltak. Hatalmas előnyük az addig forgalomba került feeder kosarakkal szemben az volt, hogy nagy mennyiségű etetőanyag bejuttatására alkalmasak, fémszerkezetűek és nagy, akár 1gramm . Method Feeder etetőanyagok - Gyúrja etetőkosárba , és fogjon vele rengeteg pontyot! A method feeder kategóriába azok a feederkosarak tartoznak, melyekre úgy kell rányomni az etetőanyagot. Azt is mondhatnánk, hogy a modern method feederek a régi, hagyományos . Gyártó cikkszáE-D-SF1.


E két módszerhez különböző kosarak szükségesek. Az esetek többségében az a cél . Bár megcsúsztam egy kicsit, azért egy késő őszi horgászat . Jankovich Krisztián (4). HALDORÁDÓ Method Flat Feeder.


Haldorádó Method Flat Feeder Mini. FOLYÓVÍZI FEEDER KOSÁR A Cralusso alagút jellegű folyóvízi feeder kosara egyszerűen használható, hatékony eszköz. A két végén nyitott kosár az etetőanyag gyors kioldódását teszi lehetővé. Megbízható, tartós és kiemelkedő minőségű feeder kosár. Megalkotása során a legtöbb feederhorgász által használt és jól ismert klasszikus kerek feederkosarat vettük alapul, de annak minden ? A Matrix egy új etetőkosarat dobott piacra, mely nyilvánvalóan eltér az eddigiektől.


Gubancgátlós 30g-os szinterezett etetőkosár , három horoggal és gumigyűrűkkel amikbe a horgok után lévő forgót akasztjuk, ez nagy hal fársztása esetén elszaka így biztosítva a könnyed fárasztást. Megfelelő etetőkeverék használatával bármilyen halfajt horogra csalhatunk a Techno .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése