Halltex kattolevy kokemuksia

Vuosikymmenten ajan Halltex - kattolevy on ollut yksi arvostetuimmista kotimaisista sisäkattojen pintamateriaaleista. Sen suosio perustuu kauniin ulkonäön lisäksi muun muassa levyn akustisiin ominaisuuksiin, jotka pääsevät oikeuksiinsa erityisesti kodin televisio- ja aulatiloissa. Kattolevyissä on valittavana . Venla-parvekeoven asennus - Duration: 6:37.


Tarkennatko mitä on halltex ? Kipsilevyä en ikimaailmassa laittaisi, lastulevy sentään kestää kolhuja ja tapetin vaihtoa. Tapetin sijasta,sitä se on. Haltexista en tiedä mutta meillä on huokoista kuitulevyä muutamassa . Oli todella edullista ja nopeaa laittaa kun koko on 180x28cm. Minusta se vain avartaa tilaa ja tekee valoisammaksikin kun siinä on hienoinen kiilto pinnassa.


Toisena vaihtoehtona pohdittiin juuri . Sisustajan ja rakentajan luotettava kotimainen kumppani, jolta löydät levytuotteet, ovet ja sisustajan ideat. Asennusohjeet (Ohjeet löytyvät myös jokaisesta Halltex -pakkauksesta). Lue nämä ohjeet läpi ennen työhön ryhtymistä.


Tarkista levyjen virheettömyys ennen asennusta. Tarvittavat työvälineet. Heipsan, Lueskelin tässä vanhoja keskusteluja, mutten löytänyt sopivaa vastausta ongelmaani.


Meillä siis lähes koko talossa alkuperäiset halltex -levyt katossa, joista pidän ja haluan ne säilyttää. Ongelmana on edellisten asukkaiden yläkerran pikkumakkarissa tekemä lisäeristys. Piakkoin pitäisi tehdä päätöksiä sisäkaton materiaalin suhteen.


Olen alusta asti toivonut sileää, saumatonta kipsilevykattoa, mutta koska tekemistä riittänee muutenkin ilman katon kittaamista, on hyvä tarkastella myös muita vaihtoehtoja. Talomme moderniin ilmeeseen tuskin sopii mikään perinteinen .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése