Parafa falburkolat győr

A legjobb árakkal várjuk, országos kiszállítással! Szeretettel köszöntjük Önt a Laurum Kft. Cégünk a mediterrán vidékeken élő csodálatos paratölgy kérgéből előállított burkolatokat és kiegészítőket forgalmaz. Kérjük, ismerkedjen meg Ön is parafa burkolatainkkal, győződjön meg a parafa lenyűgöző tulajdonságairól, és ismerje meg számtalan alkalmazási . Rendezési mód: - Válasszon, Terméknév , Ár, Legújabb termékek.


Parafa falburkolatok és szegélyek feed. Csökkenő rendezés, Növekvő rendezés. Akciók Akció a készlet erejéig ragaszthatós padlóból és falburkolatból Tovább olvasok. A parafa termékek nyersanyaga nem más, mint a paratölgy kérge. Egy igazi zöld beruházás: a parafa mint burkolat.


A parafaburkolatok nyersanyaga a paratölgy kérge, melyet hántással nyernek. Ezzel az eljárással egyetlen egy fát sem kell kivágni ahhoz, hogy feldolgozható nyersanyagot kapjunk. A paratölgy a lehántolt kéreg helyére újabb . Weblap készítés: Infoartnet Kft.


Weboldalunkon statisztikai célokat szolgáló cookie-kat használunk a szolgáltatásainkra vonatkozó hatékonyabb információközlés érdekében. Bővebben a cookie-król itt olvashat. Kínálatunkban a parafa padló- és falburkolatok széles választéka megtalálható volt. Az idő múlásával, igazodva a piac és ügyfeleink igényeihez, szélesítettük . Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - falburkolat.


Es fehlt: falburkolat Áruházaink - Dr. A webáruház és az üzleteink termékkínálata és akciós termékei eltérhetnek egymástól. Az üzletek elérhetőségei és termékkörei az . Vásároljon Ön is padlót, parkettát akciós árakon! Laminált padló, szalagparketta olcsón, raktárról!


A falburkolat nem egyszerűen falra rakott parketta, hanem egy komplett rendszer rögzítő elemekkel, kábelvezetéssel, beépített világítással, polcelemekkel, dekorációs betétekkel, . Nálunk mindent megtalálsz! Nézd meg, milyen fajta padlókat kínálunk Neked. HELYISÉG SZERINT A hálószobába vagy az előszobába tervezed a padlólapot?


Padlófűtéshez szeretnél megfelelőt? Megannyi kérdés, mi segítünk! Parketta Depo néven, ahol Győr legnagyobb laminált- illetve szalagparketta kínálata, valamint mindenféle kiegészítők és segédanyagok megtalálhatók.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése