Stadur ablak

A Kömmerling EuroFutur Classic egy mm-es beépítési mélységű ablak és ajtórendszer. Az ajtó metszete az alábbi képen látható. Ezt a rendszert már csak mm vastag rétegű üvegszerkezettel, illetve mm –es stadúr betéttel ajánljuk, melynek értéke Ug= 5. Stadur vagy szendvicspanel (műanyag betét): kétoldalt vagy mm vastagságú kemény PVC borítás, közöttük extrudált polisztirol hab.


Az üvegfelületek helyettesítésére szolgál, pl. Hogyan lehet kiszedni (kicserélni) a stadur panelt a műanyag ablakkeretből rongálás nélkül?

Szeretném kicserélni a műanyag ablakkeretbe beépített stadur panelt, de úgy, hogy se a keret, se a panel ne sérüljön meg, csak nem tudom hogyan lehet precízen szétszedni. Az általunk gyártott bejárati ajtók ötpontos biztonsági zárral, hőhídmentes alumínium küszöbbel, fehér hőszigetelt műanyag betéttel és db . Profil: kamrás Gealan, 74mm-es beépítési mélység. Panel ablakcsere, műanyag nyílászáró ablakcsere akció. Stadúr : Hőszigetelt tömör műanyag betét, melyet a műanyag ablakokba az üveg helyére raknak, pl.


Ablakgyártás egyedi méretre: Az Ablakweb nem raktároz szabvány méretű műanyag ablakot, hiszen minden műanyag nyílászáró legyártása egyedi, felár nélküli folyamat. A jól hőszigetelt ablak nyáron a meleget, télen pedig a hideget tartja kint, így biztosítva az ideális belső hőmérsékletet. A legújabb technológia a háromrétegű.

Stadur panel: Hőszigetelt szendvicspanel, db 1mm vastagságú PVC síklemez közé töltött poliuretánhab. Kiváló hőszigeteléssel rendelkezik, általában és 36 . Teljes szerkezet mérete (sz x m): 3x 240cm. Műanyag ablak a legjobb áron. Kattintson a lenti ,,Írjon nekünk gombra és vegye fel velünk a kapcsolatot egyszerűen és könnyedén! A berékezett üzenetekre órán belül válaszolunk!


Felhasználása elsősorban vízszintesen osztott szárnyú erkélyajtók alsó részébe, az üveg helyére kerül vagy abban . Lehet, hogy maradok a Roplasto profilnál (kamrás, 69mm) mind az ablak mind a bejárati jtó esetében. Itt nem Stadur az ajánlott ajtó panel, hanem fogalmamsincs micsoda. Hogy hogy néz ki azt tudom (kaptam rajzot), de hogy milyen tulajdonságai vannak azt nem. Legismertebb gyártója a STADUR innen a hibás elnevezés is) Ez két darab és mm vastagság közötti kemény PVC lemez, köztük extrudált polisztirol habbal.


Megmaradt műanyag ablakok -os áron. Stadur panel: Egy PVC alapú hőszigetelő panel, mellyel általában az üvegezést szokták kiváltani. Felhasználását tekintve általában teraszajtók alsó részébe, az üveg helyére kerül, vagy ha az erkélyajtót ablakra cseréljük, akkor az ablak alatti részt általában stadur panellel pótolják.


Felár ellenében mm-es Ovlo tokkal. Ft 30x240-es stadur db 5. Ft 145x100-as stadur db 5.

Ft Készlet folyamatos változása végett kérjen pontos információt kollégáinktól! Nyílászáró kft Bősárkány.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése