Társasház építés nyíregyháza

A nyíregyházi Szilvavölgy lakópark épületei, szemben az általános, zsúfolt elrendezéssel, szellősen helyezkednek el a területen, megfelelő életteret nyújtva ezzel lakóinak. Ingatlanjaink jó üzleti befektetést kínálnak Önnek és Családjának. Teremtse meg velünk otthonát.


Tevékenységi körünkbe elsősorban nyíregyházi és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei ingatlanok teljes körű generálkivitelezései, illetve felújítási feladatai tartoznak. Családi házak és társasházak építésében cégünk több mint éves szakmai tapasztalattal . A megyeszékhelyen belül elsősorban társasházak építésével és értékesítésével foglalkozik a cég. Fűtés típusa: gáz-cirkó. Nyíregyháza szívében, a Dózsa György út és a Nyár út sarkán épülő társasházunk. Az ingatlanok szinten.


A Társasház mélygarázsának építési munkálatai a megfelelő ütemben zajlanak! Eladó lakást keres Nyíregyházán egy új társasházban ? Keresse meg nálunk leendő otthonát, nyíregyházai eladó társasházi lakások jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől. Társaságunk elsősorban épületek építészeti tervezését végzi állandó és tapasztalt szakági tervezőtársakkal együttműködve.


Statikus, épületgépész, elektromos, közműtervező és belsőépítész tervező partnereket vonunk be az aktuális munkába. Kulcsárné-Juhász-Ágnes . Nyíregyházán , a belváros közelében, közkedvelt, csendes helyen, most épülő társasházban , eladó egy 2. A lakásos társasház többi lakása is. Ikerházak, Családi házak. Alaptól a tetőig megtervezzük házát.


Válagossan elkészült ingatlanjaink közül. A társasház egyedi építésének köszönhetően a lépcsőházban csak egy. Az év végéig hatszáz új lakás épülhet Nyíregyházán.


Verebélyi János, a Selyem- Ber Kft. Páll Csillának a Dózsa György utcában június 14-én. Típus: eladó társasházi lakás. Válasszon az ország legszélesebb ingatlanközvetítői kínálatából! PÍTÉSI VÁLLALKOZÓKNAK AJÁNLJUK ! Cégünk sikere abban rejlik, hogy mindig törekszünk az új és magas szintű technológiák elsajátítására, hogy megfeleljünk a kor . Lakópark részletes adatok.


Szabad lakások száma:. Lakások négyzetméter árai:. Elmagyarázta, ez azt jelenti, hogy 2esetben adtak ki építési engedélyt, vagy vettek tudomásul egyszerű bejelentést, amely alapján 3lakás kapott engedélyt.


Ebből 1az egylakásos családi ház, pedig kétlakásos ikerház, a többi társasház. Péter hozzátette, a növekedés köszönhető a .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése