Tartalmas levesek

A hidegben áldás egy tányér gazdag leves. Téli leveseink közül válogattuk a legfinomabbakat! Ezek a levesek annyira sűrűek, kiadósak, finomak, szezonálisak, hogy beléjük szeretsz - ráadásul olyan jól laksz utánuk, hogy nem kell második fogás!


Hó végén gyakran megesik, hogy pénztárcabarát megoldásokhoz kell folyamodnunk, amikor a hétvégi ebédet tervezzük. Ennek egyik módja lehet, ha készítünk egy gazdag és egyben tartalmas levest, amit utána még egy kis édességgel kísérhetünk.

Ennek tipikus példája a bableves-palacsinta . Szeretjük a leveseket, hiszen hideg időben jól felmelegítenek. Most kifejezetten tartalmas változatokat válogattunk, elég utánuk egy desszert, hogy teljes legyen az ebéd! A díszítéshez egész garnélát félreteszünk. A többit a héjával együtt durvára aprítjuk.


Nagy lábosban a vajat felforrósítjuk, és beletesszük a sárgarépát, a vöröshagymát, a zellert és a pórét. Az előzőleg fél napon át vízben áztatott babot a . Tejfölös karalábéleves lecsókolbásszal, nokedlivel.

Fogás: Előétel, Leves Cimkék: előétel, leves. Ez egy igen tartalmas leves. Ajánlom ebédre, vacsorára, bizony megnyaljuk az ujjunkat utána! Receptek Lajos Mari konyhájából - Levesek hús nélkül.


Van az úgy, hogy az ember csak egy tányér kiadós levesre vágyik. Pláne, ha van mit felszívnia a bendőnek, ami így a farsangkor könnyen előfordulhat, de elég egy péntek esti, hét végi kiadós bulizás is, hogy másnap egy tál pikáns, tartalmas kanalazni valóra vágyjunk. A levesek igen fontos szerepet töltenek be mindennapi étkezésünkben. Amellett, hogy hozzájárulnak a napi folyadékfogyasztáshoz, telítenek is,.


A leves receptek széles skálájával találkozhatsz, és valójában csak az ízlés és a kreativitás szabhat határt a krémlevesek, ragu-, vagy éppen tartalmas , húsos . A téli levesek elmaradhatatlan alapanyaga a füstölt hús, de ha ez éppen nincs, akkor liba- vagy kacsazsírral elkészítve is megkaphatjuk a télies ízvilágot és jelleget. Egy kiadós, laktató leves nemcsak egyszerű, hanem időben és anyagilag is gazdaságos megoldás. A krumpli magában is laktató és tartalmas.


Szeretsz gyorsan végezni a konyhai teendőkkel, ám még véletlenül sem akarsz lemondani az isteni ízekről? Nos, az alábbi levesek olyan tartalmasak, hogy seg. Legújabb receptjeinket olvasóink küldték be, és választásukkal Sági Szilárd is igazán elégedett volt.


Mindkét leves rendkívül tartalmas , tele hússal és zöldséggel.

Budapest – A téli ételek alapvetően a téli alapanyagokra és a téli ünnepekre, szokásokra épülnek, továbbá kárpótolnak a hideg miatt. Ilyenek például a tartalmas levesek , házias ételek, laktató egytálételek, de a téli hagyományokhoz és . Tizenöt ízletes és tartalmas levest tartalmaz sorozatunk e kiadványa. A levesek elkészítését fázisfotók és lépésleírások teszik könnyebbé.


Amiért ideális tartalmas leves , vagy inkább egytálétel, mert ha egy szelet kenyérrel megesze jól laksz tőle. Jellemzően a babos ételekre soká fogsz megéhezni. Ez a leves annyira komplett, hogy utána egy könnyű főtt tészta, egy fánk elegendő ebédre. Szerintem marhahúsból a legfinomabb, de készítheted sertéshúsból is. Egy átmulatott, áttáncolt, áténekelt éjszaka után mire is vágyakozhat az ember másnap, mint egy nagy tányér forró, tartalmas levesre?


Tartalmas levesek - újévre. Készítsük el előre, hogy csak ki kelljen emelni a hűtőből, megmelegíteni és tálalni. Másra úgysem lesz se kedve, se ereje senkinek :-).

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése