Ytong vagy tégla

A tégla a legismertebb falazóanyag. Ezért nem véletlen, hogy sokan téglából építik új otthonukat. Ami a családok többségénél újra és újra bizonyítottan beválik , az nem lehet rossz nekünk sem.


Ezek között kiemelendő, hogy természetes alapanyagokból készül (az egyetlen Környezetbarát Termék Védjeggyel rendelkező falazóelem), a belőle épített falszerkezet jól variálható, jó a teherbírása, és könnyű vele dolgozni. Mindkét anyag rendelkezik előnyökkel és hátrányokkal is, amelyeket mérlegelve kell eldöntenünk, hogy mely tulajdonságokat részesítünk előnyben .

Mindegyik jobb valamiben, mint a másik, és rosszabb más szempontokból. Kösd fel a gatyádat, ha már most beleártod magad ilyen dolgokba, sok helyen vitatkozni fogsz még a tervezővel és a kivitelezőkkel. YTONG és Silka letölthető anyagokm műszaki leírások.


Az YTONGSHOP üzemeltetője a Piramis Építőház Kft. Kérjen egyedi árajánlatot az oldalunkon kiválasztott építőanyagokra. Felhasználási területek. Lakó-, közösségi-, és ipari épületek térszín feletti homlokzati és belső teherhordó falainak, vázkitöltő falakhoz.


P4-6-os falazóelemből térszín alatti létesítmények is építhetők (pince, alagsor).

Ytong kiemelt márkakereskedője. P2-: Általános - 2-emeletnél nem . A tradicionális mészhomok- tégla napjainkban ismét közkedvelt építőanyag. A Silka mészhomoktégla egy olyan nagyszilárdságú építőelem, amely mész, homok és víz összekeverésével, nyomás alatti formázásával, majd ezt követően gőzszilárdítással készül. A modern nagyméretű mészhomoktégla elemek nútféderes és . Rengeteg előnyük van a hagyományos falazóelemekhez képest.


Amennyiben házépítés előtt állunk, számtalan kérdésben kell fontos döntéseket meghoznunk, ezáltal leendő lakhelyünk területének kiválasztása, vagy otthonunk kinézete mellett olyan apróságok kapcsán is dűlőre kell jutnunk, minthogy milyen téglából álljon a házunk. Könnyen megmunkálható, gyors és pontos munkavégzést tesz lehetővé. A „Szerkezeti anyagok” képezik az építkezés törzsét. Minden olyan építőanyag itt található, mely az épület vázszerkeztének kialakításában vesz részt.


Legyen szó akár tégláról, falazóelemekről, áthidalókról vagy gerendákról, itt mindent megtalál. Az épületek tartószerkezeti építőanyagai is jelentős fejlődést mutattak az . Az elemekben megtalálható milliónyi légbuborék biztosítja a kimagasló hőszigetelő tulajdonságot, az autoklávolás során keletkező Tobermorit . Az elemek könnyen elérhető, természetes alapanyagokból készülnek, gyártásuk folyamán környezetkímélő technológiák alkalmazásával. Családi házak jellemző falszerkezeteinek hőátbocsátási tényezője hőszigetelés nélküli ill.


Falszerkezet, Szigetelés EPS AT-Hpolisztirollal. Makita orrfűrész orrfűrészlap tégla vagy ytong vágásához, 1.

Zsuzsanna Viktória Sajóyear ago.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése