Aluminium lemez 1 mm

Hasonlítsa össze az árakat! Alumínium lemez árlista és súlytáblázat. Győr- Moson-Sopron, Győr. Az alumínium lemezeket közvetlen raktárról kínáljuk széles méretválasztékban. Nagy bordás alumínium trapéz lemez , 1.

Aluminium lemez táblában 2 . A projekt az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával valósult meg. Alábbiakban a vékony, hidegen hengerelt alumínium lemez és annak ötvözeteiről olvashat bővebben. Megnevezés, Kép, Minõség, Bruttó ár, Készlet, Váltószám, Rendelés. A gyémánt mintás alumínium lemezeket széleskörűen használják ipari alkalmazásokhoz - padlózatok, rakodórámpák, árokborítók, dokkolópadlók, lépcsők, liftpadlók,.


Elérhető vastagság: ,mm - mm. Tekercs külső átmérő, -, max.

Megrendelői igény szerint a táblásítás mellett tetszőleges terítékű csíkokra tudjuk hasítani a lemezt, mely további ollózás nélkül kerülhet élhajlításra. Kiinduló tekercs súlya: tonna. Lemezvastagság : acél: 5- ,mm alumíniu5- ,mm saválló: 5-mm. Másnapi kiszállítás Európa vezető Gépészeti termékek és eszközök disztribútoránál. Műszaki adatok Vastagság: Anyag: . Lemezek - A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre.


Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére lehetünk. A lemezt belülről tudod merevíteni pl : L alakban meghajlított lemezzel amit hozzászegecselsz vagy csavarozol, vagy 20x10mm es alu zártszelvénnyel. Egyébként az acél lemez is hajlik lásd fűrészlap. Porszórt felületű alumínium lemez. Célja az eloxáláshoz hasonlóan a korróziós.


L-PROFIL 30XMM 1M ASSZIMMETRIKUS ALU NYERS. Töltse le törzsvásárlói applikációnk! Az EGGER dekorlemezek egyesítik a nagy tartósságot és a vonzó megjelenést. A többrétegű összetétel és az .

Anyaga: ,mm vastagságú ötvözött alumínium lemez. Felületkezelése: porszórásos technológia. Csúszásmentes alumínium járófelület.


Ez a termék mérete miatt futárszolgálattal nem szállítható. Ebből a termékből az alapárhoz tartozó rendelési mennyiség: tábla,.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány