Rugós függesztő használata

Rigips rugós függesztő fához. Kétirányú bordavázra szerelt gipszkarton álmennyezet szerelési útmutatója. Az álmennyezet tartószerkezete egy kétszintű bordaváz. A tartóprofilok a CD profilok , melyeket szemes függesztőhuzal és rugós gyorsfüggesztő (fémhez) segítségével vagy direktfüggesztővel szerelhetünk fel.


Az alsó CD profilokat pedig ebben az . Falécek fix és egyszerű rögzítése, szintezése függesztő pálcákhoz való. Rugós függesztő -rendszerrel. RÖGZÍTO˝ - ÉS FÜGGESZTO ˝ ELEMEI. Akusztikus lengőkengyel. Rugó nélküli függesztő CD profilhoz.


CD profilok rögzítésére szolgáló rugós függesztésű elemÁlmennyezeti CD profilok rugós rögzítő eleme, kis és közepes terhelhetőséggel. Biztonsági CD borda függesztő Raktáron csak a -as 50-es rendelési idő 1-munkanap. Függesztő huzal szemmel.


Használata egyszerű és gyors. A gipszkarton álmennyezet C fa léc vagy stafni, tartóvázának a teherhordó födémhez való felfüggesztéséhez. Ezt az elemet a rugós függesztőkkel használhatjuk és álíthatjuk be a függesztési magasságot. Kazettás álmennyezeteknél használható rögzítőelem, amely a főtartók illeve a kereszttartók bordáiba rögzíthető. A rugós részén állítható a belógási magasság csakúgy mint a rugós függesztők esetében.


UD profilokat nem az álmennyezet határoló falaira szereljük, lásd. A CD szerelôprofilokat direktfüggesztôk segítségével rögzítjük a födémhez. A „profil- függesztô ” kapcsolatot db lemezcsavar biztosítja.


SH 1-es rugós függesztő kazettás álmennyezet szerkezethez(T profilhoz) db. SH 1- es rugós függesztő kazettás. A T-profilhoz használható rugós álmennyezet függesztő szemes függesztő pálcával használható. Direktfüggesztő – rugós függesztő rendszer. A direktfüggesztő és a gyorsfüggesztő rugós mennyezei gipszkarton rendszer szerelésénél alkalmazhatóak, lényegbeli különbség közöttük, hogy a direktfüggesztő.


A hézagoláshoz kétféle anyag használható , a Super gipsz hézagoló anyag, és a vario gipsz hézagoló anyag. A pálcák duplarugóval toldhatóak, szemes illetve kampós kivitelben kaphatóak. A kampós rögzítése beakasztással a szemes csavarral való rögzítést tesz lehetővé.


A függesztett álmennyezeteknél használható elem.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány