Bramac ecoroll univerzális kúpalátét ár

A középső polipropilénsáv intenzív átszellőzést biztosító mm átmérőjű lyukasztásokkal készül. A cserepek hullámaiba simuló fésűk megakadályozzák a madarak bejutását a héjazat alá. Kialakítása révén 2cm²-rel nő a bevezető szellőző keresztmetszet az eresznél. Használata esetén nem szükséges a csatornatartó vasak besüllyesztése. Beépítésével szükségtelenné válik az első sor tetőléc megkettőzése, eresz . Ft (az ár tartalmazza az ÁFA-t).


BRAMAC ECOROLL UNIVERZÁLIS KÚPALÁTÉT. Gazdaságos kialakítású, tekercses kúpalátét, fém oldal sávokkal. Kedvező tetőcserép árak , gyors és egyszerű vásárlás, országos kiszállítás. Webáruházunkban egész évbe.


Porhómentes zárásról az öntapadó butilcsíkok gondoskodnak. Fém oldalsávokkal ellátott tekercses kúpalátát. Körmenden, Szentgotthárdon, Jákon vagy postai utánvéttel, mely a vevőt terheli. Feladás dátuma: október 17.


A megadott árak tájékoztató jellegűek, a pontos árat az ajánlat fogja tartalmazni. Az ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek, így az ajánlatkérőt semmilyen kötelezettség nem terheli! A feltüntetett képek illusztrációk, . Univerzális taréjgerinc kúpalátét doboz.


EcoRoll univerzális kúpalátét doboz. FigaRoll Plus univerzális kúpalátét doboz. A tetőcserepek alapszíneinek ára azonos. Az antik színű tetőcserepek. Hódfarkú Protector ) a felhasznált anyagok és az egyedi gyártási költ- ségek miatt magasabb áron kerülnek forgalomba.


Mindez kedvezô ár -érték aránnyal párosul. Bra mac Tetôfedô Baj nok ság díj áta dó ün nep sé gén. BasicRoll univerzális kúpalátét.


A weboldalon feltüntetett árak csak és kizárólag az alábbi online árajánlatkérő íven érvényesek. Nem vonatkoznak az üzemeltető egyéb értékesítési helyein .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány