Charvát teljesítménynyilatkozat

TELJESÍTMÉNYNYILATKOZAT. A termék megnevezése és leírása: GV 3 GV 45. Bitumenes lemez üvegfátyol hordozóréteggel, felső oldalán finomhomok hintéssel, alsó oldalán PE. Rendeltetése: szeparáló réteg, ideiglenes . A tűzvédelmi előírásoknak megfelelően gyárban előállított termékek,. Gyártó: ISOROC POLSKA S. Termékkatalógusok, teljesítménynyilatkozatok , biztonsági adatlapok.


Teljesítménynyilatkozat az AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS . Faanyag, impregnálás: Cégünknél vásárolt faanyagokról és azok impregnálásáról a számlaszámra hivatkozva tudunk utólagosan teljesítmény- nyilatkozatot kiállítani. Az igazolás igénylésével kapcsolatban hívja kollégáinkat, vagy írjon nekünk . Kérem próbálkozzon más keresőszóval! Az akció további részleteiről érdeklődni személyesen vagy . Vizes alapú hőre habosodó tűzvédő festék acélfelületek tűzvédelmére. Tűz hatására kiterjed az eredeti száraz vastagság százszorosát elérő szenes réteggé duzzad.


A mm dombormagasságúlemezek alapanyaga ütésálló, formatartó speciális polietilén. Az alkalmazás elõnye az alapfal felé fordított domborulatok biztonságosan választják el az alapfalat a nedves . További extra ár kedvezmények a vásárolt vízszigetelő lemez mennyiségek függvényében ! Ettől kezdve a Charvát Rt. Ennek következményei a termékskála.


A modern gyártási technológiával készült modifikált bitumenes szigetelőlemez a korszerű és biztonságos vízszigetelés . A Tűzvédelmi Megfelelőségi Igazolás (TMI) önkéntes dokumentum, amely az építési termék tűzvédelmi jellemzőit igazolja, valamint tűzvédelmi alkalmazási feltételeit megadja.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány