Kezdő vállalkozás támogatás 2017

Munkanélküliek vállalkozóvá válását segítő támogatás. Vissza nem térítendő támogatás , havi minimálbér támogatás , vállalkozói tanácsadás, képzés. A vidéki térségekben (1fő alatti településen) élő, vállalkozó szellemű és piacképes ötletekkel rendelkezők támogatása , 1milliós Ft-os szabadfelhasználású vissza nem térítendő támogatás formájában. A pályázat támogat minden olyan vállalkozói tevékenység elindítását, ami nem mezőgazdasági . Pénztámogatás műszaki cikkek vásárlására! CíGreen-Light Ingyen Tablet eszközök támogatása és Pc számítógép konfiguráció vásárlásának támogatása , Ingyen Weboldal- Webáruház támogatása , . Pályázat vállalkozás indítását tervező fiatalok és kezdő vállalkozók részére szakmai csereprogramban való részvételre nemzetközi vállalkozói.


A GazdagMami pályázati felhívása vállalkozóknak a Kezdő Vállalkozók Versenyén való részvételre a vállalkozás bemutatkozása céljából. Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása országos program. A program célja: Magyarország területén új egyéni vagy mikro- vállalkozás indítását tervező, vállalkozói szemlélettel rendelkező fiatalok felkészítése saját vállalkozásuk indítására. Ennek érdekében a program segítséget nyújt üzleti tervük kialakításához . Induló külhoni magyar fiatal vállalkozások tevékenységének támogatása.


Felhívjuk a tisztelt érdeklődők figyelmét, hogy a „Magyarországgal. Az infokommunikációs ágazatban működő mikro-, kis- és középvállalkozások által előállított termékek és szolgáltatások piacosításának, nemzetközi piacokra való belépésének támogatása. Tárgymutató: álláskeresők vállalkozóvá válását elősegítő támogatása - Nógrád megye. Az illetékes hivatal, a Kis- és Középvállalkozások Pályázatait és Programjait Levezető Ügynökség (AIPPIMM) szerdától várja a jelentkezéseket a weboldalán.


Olvassa el figyelmesen ezt a rövid tájékoztatót, akkor is ha már több pályázatunkon sikerrel indult, támogatást kapott és ezért biztos benne, hogy most sem. Vállalkozóvá válást segítő támogatás indul a tízezer fő alatti településeken. Európai Únió, Európai Struktúrális és Beruházási Alapok. Hétfőtől millió forintos támogatásra lehet pályázni mindenkinek!


Foglalkoztatási Főőosztály, Munkaerőpiaci Osztály. Támogatást legalább napja álláskeresők igényelhetnek új gazdasági társaság, egyéni vállalkozás alapításához, már működő társasághoz való. A támogatás célja: Somogy megyében legalább egy hónapja nyilvántartott álláskeresők, illetve rehabilitációs ellátásban vagy rehabilitációs járadékban részesülő személyek vállalkozói készségének, hajlandóságának előmozdítása, saját vállalkozás , illetve vállalkozói tevékenység beindítására való ösztönzése beruházási.


A vállalkozás indítását elősegítő támogatás formája: kérelemre, legfeljebb hat hónap időtartamra, havonta a kötelező legkisebb munkabér összegéig terjedő, vissza nem térítendő támogatás. A támogatás a vállalkozóvá válás napjától kezdődően állapítható meg, így a támogatás folyósításának kezdő napja: a) a bejelentési. Humánerőforrás, HR Portal - minden a munka világából.


A vállalkozásindítást tervező fiataloknak nyújt segítséget ez a pályázat, amelyben akár millió forint vissza nem térítendő támogatás is elnyerhető. Pályázatok eredményei - Külhoni magyar fiatal vállalkozások együttműködésének támogatására. Potápi: idén 8milliós támogatás a külhoni magyar vállalkozóknak.


Az idén 8millió forinttal támogatja a kormányzat. Mikro-, kis- és középvállalkozások épületenergetikai fejlesztéseinek támogatása.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány