Mondo étkészlet

Nagykonyhai fogyóeszközt, konyhafelszerelést és konyhai eszközöket keres? Tányért, edényt, kanalat, villát, kést? Kifinomult, egyszerű egyben modern megjelenésű. A készlet darab evőeszközt tartalmaz, bónuszként még db salátavillát és kanalat. Az összes eszközt lehet mosogatógépben mosni.


Rendeljen az eMAG webáruházból! Ft-tól, akár ingyenes szállítással az eMAG. Az etetéshez elengedhetetlen fontosságúak a tányérok, evőeszközök, edények sokasága. Nálunk mindent megtalálsz, amire szükséged lehet! Műanyag tányérok, (hőérzékelős) kanalak, komplett kanálkészletek, étkészletek , alátétek.


A legkisebbek birodalma! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Es fehlt: mondo Fehér étkészlet 5db-os - Oops - Gyerekjatekbolt. Kanál, villa, tányér, pohár!


Kategóriánkban a legtöbb termék úgy van összepakolva, hogy ajándéknap is szuper ötlet. Színben és mintában számtalan változatot találtok, kisfiúnak és kislánynak egyaránt. Márka: Mondo , Babakocsi Futár. Mondókás étkészlet , gyí paci paripa.


REGIO Játék, ahol a vásárlás gyerekjáték. Online játék webáruház, ami ablak az ország legnagyobb játékbolt hálózatára. Most az egyik legmókásabb mondókát ismerheted meg ennek az étkészletnek a segítségével! Csak fogyaszd el az ebédet és az étkészlet minden darabjának az alján láthatsz egy mondatot a mondókából! Kínai bejelentés szerint kínai porcelán étkészlet kerül a brit királyi család nagy eseményének, Vilmos herceg és Kate Middleton április 29-i.


Gyártó: Mondo , Minőség megfizethető áron. Pelenkák, játékok, babakocsik, babatermékek, babaápolás. Minden, ami a kisbabának kell. Disney Szófia hercegnõ étkészlet. Luminarc Enzo Pink étkészlet - részes.


Jégvarázs ugrálólabda 50cm - Mondo Toys.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány