Polikarbonát színek

Polikarbonát előtető színének kiválasztásánál több tényezőt is figyelembe kell venni. Azért választunk polikarbonát előtetőt, mert azt szeretnénk hogy minél több fényt kapjunk. Nem árt figyelembe venni néhány paramétert, ami lényegesen befolyásolja komfortérzetünket és ezek közül az egyik a megfelelő szín kiválasztása.


Duplafalú, víztiszta, oldalon UV védett üregkamrás polikarbonát lap. Színek : víztiszta, fehér, bronz, CC víztiszta, IQ Relax. Kétoldalt UV stabil, ütésálló.


Lexan üregkamrás polikarbonát falú, szin :víztiszta, . A Jászberényi úton (Éles sarokhoz közel) van egy polikarbonát kereskedés, több fajta szín és vastagság is elérhető. Itt nem akartak at izelni. Mindazonáltal javasolták az opál szinűt mert az akar 5-C fokot is . A színek választásánál jellemző tévhit, hogy a bronz szín jobban csökkenti a belső felmelegedést a fehér színű lapoknál.


Ott, ahol nincs szükség a speciális bevonatok nyújtotta előnyökre, ott a fehér szín választása az optimális, ráadásul megvan az a nagy előnyük, hogy nem módosítják a fény színét. Marlon ST üregkamrás polikarbonát. Néhány fontos tudnivaló az üregkamrás polikarbonát lemezekről: Színek , fényáteresztés: A víztiszta (áttetsző) lemezek kitűnő fényáteresztési értékkel rendelkeznek, pl.


A bronz (napszemüveg barna) lapok alatt (mögött) nem marad meg a színhűség - a napszemüveg effektus miatt, valamint . A garancia részletes leírását az oldal alján találja. Maximális fényáteresztés esetén hasznos az áttetsző polikarbonát előtető. A polikarbonát gyulladási pontja kb . Tömör, színezett, törhetetlen polikarbonát lemezek, transzparens színekben. Teraszfedés polikarbonáttal, üveggel, cseréppel és bitumenes zsindellyel. Előtető, kocsibeálló, terasztető, pergola építése.


Műszaki adatok a oldalon találhatók. A Bayer fényáteresztő és időjárásálló polikarbonát (PC) alapanyagából készült lemez, koextrudált UV védelemmel. Alacsony terhelhetősége sűrű alátámasztást kíván. Kültérben és beltérben egyaránt felhasználha- tó. A lemezek falburkoláshoz vagy függőleges bevilágító lemezekhez is tökéletesek.


Típusok: UV védett, UV védett és felmelegedést csökkentő. A guttagliss dual légkamrás lemezek ütésállóak, a külső mechanikai hatásoknak jól . Termék részletes leírása. A Makrolon multi UV 10mm duplafalú üregkamrás polikarbonát lap, oldali UV .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány