Gázüzemű sötétsugárzó

Válaszható kétpont, hárompont, modulációs szabályozású kivitel. Füstgázelvezetés hossza max. Jellemzői: Égéslevegő ventilátoros, gáz -levegő előkeverés, . Az égő hosszan elnyúló vékony lángot hoz létre az acélcső belsejében. Ez a láng az acélcsövet 580°C hőmérsékletig melegíti fel.


A gáz égésterméket a sötétsugárzó végére szerelt égéstermék elvezető juttatja a szabadba. Az acélcső felett elhelyezkedő reflektorok irányítják az infravörös sugárzást a tar- tózkodási területre. Zenit sötétsugárzó , radiant heater, tube radiant, dunkelstrahler, hallenheizungen, csarnokfűtés. A ZENIT sötétsugárzók választhatók más vonalvezetéssel, megengedett az L kivitelnél 2db 90°-os könyök.


A PAKOLE cégcsoport több éve meghatározó szereplője az ipari fűtéstechnikai piacnak, és termékeinket Európa szerte a minőség szinonimájaként említik. Saját gyártású termékeinket Európa és Ázsia országába exportáljuk. A gazdaságos ipari fűtéstechnika. Ipari és raktárcsarnokok gazdaságos fűtése.


A sötétsugárzók reflektorai kb. Költségtakarékos megfontolásokból gyakran kevesebb fűtőkészülék beépítésével, de magasabb . Hőmérséklet szabályzás: - termosztáttal készüléket - termosztáttal több készüléket közös vezérlőszekrényből. TERVEZÉSI SEGÉDLET FSU TIPUSÚ GÁZÜZEMŰ SÖTÉTSUGÁRZÓ FŰTŐBERENDEZÉSEKHEZ Tüzeléstechnikai Kft. BPS K hőlégfúvó, BPS K holegfuvo, BPS GG hőlégfúvó, BPS GG holegfuvo, gh infasugárzó, infrasugarzo. Alkatrészek gázüzemű csarnokfűtő berendezésekhez.


AEC típusú termoventilátorait szerelték fel a BKV zuglói, műemlékvédelem alatt álló villamos remizében, ezzel biztosítva az épület fűtését. Ezzel az energiatakarékos megoldással mind az ott dolgozók, mind az üzemeltetők nagyon elégedettek. Termékeink a BKV villamos remizében.


VARIANT-E KOMPAKT SÖTÉTSUGÁRZÓ RENDSZER “E” ALAKZATBAN. Világossugárzók: gh_vilagossugarzo. PARABOLA ERNYŐS INFRAVÖRÖS HŐSUGÁRZÓK. SFG TÍPUSÚ GÁZÜZEMŰ SÖTÉTSUGÁRZÓ. Nincs légmozgás, tiszta a helyiség.


Alkalmazható többféle elrendezésben. Az égők gáz -levegő-keveréket égetve el termelnek hőt. A gázsugárzó egy gázzal működő infravörös fűtés, mely lehet mind világos sugárzó mind pedig sötétsugárzó. Az egyedi füstgázelvezetéssel ellentétben az infravörös fűtések illetve a sötétsugárzók füstgázoldalon kerülnek egymással összekötésre. Az égési füst újrahasznosítása - nagyon alacsony a károsanyag-kibocsátás - környezetbarát működés.


A sugárzó csövek átlagos felületi hőmérséklete változó, már 4°C-on, nagyon alacsony károsanyag kibocsátási értékeket lehet elérni. A magyarországi és a környező . Az alábbi értékelési szempontok.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány