Lemeztető debrecen

Terracotta színű lemez ! Fiatalos, vidám színével megfogja a tekintetet. Segítségével igazi mediterrán hangulat varázsolható, akár tetőre, akár kerítésre. Tökéletes választás lehet falburkolat-nak, virágosládának. Az alábbi táblázatban összefoglaljuk az.


A fenti AKCIÓS termékeink kizárólag a Metal-Sheet Kft. Ereszcsatorna rendszerek, cserepeslemezek, trapézlemezek. Gondos odafigyelésünket bizonyítják az ITB tanúsítványai és a termékekre nyújtott hosszú lejáratú jótállás.


Forduljon hozzánk, ha tetőinek arculatát meg kívánja változtatni. KÉSZEK VAGYUNK AZ EGYÜTTMŰKÖDÉSRE. Közvetlenül a gyártótól.


Keresgéljen weboldalunkon, érdeklődjön akcióinkról elérhetőségeinken! Trapézlemezek forgalmazása nagy választékban. Cserepeslemez bármilyen méretben. A szendvicspanel oldalfalnak tetőpanelnak egyaránt használható.


Szendvicspanel és trapézlemez egyedi méretben is. Kedvező egyéni feltételek. Ha ellátogat hozzánk, akkor választhat . Telephelyünkön gyártás, és raktáron lévő termékek forgalmazása is történik. Für diese Seite sind keine Informationen verfügbar.


Ha ide kattint, megnézheti cserepeslemez árlistánkat, tájékozódhat aktuális akcióinkról. Gyártók vagyunk, áraink kedvezőek. A trapézlemez, az egyszerűsége és kifejező formájának köszönhetően kivételesnek mondható.


Effektív konstrukciók megvalósítását teszi lehetővé, melyek gyakran a hagyományos tető és homlokzat megosztást elvetik. A lemezvastagság széles választéka mm-től mm-ig, az igényelt méretekre történő vágás és a . Dombóvár, Földvár utca 35. Etyek: Etyeki Tüzép Kft.


Debrecen : Tüzépker Debrecen Kft. A lemezek fix fedési szélességűek és legfeljebb m hosszúságúak. Mivel pontosan a tető méretének megfelelő hosszúságú lemezekkel készül a fedés, ezért . A Polmetál Pruszynski Kft.


A cég a Grupa Pruszynski csoport tagja, mely Lengyelországban piacvezető a fém tetőfedő anyagok gyártásában. Cégünk elsősorban ipari és mezőgazdasági könnyűszerkezetes csarnokrendszerek elemeit, tartó és burkoló lemezeit, . A lemez tetők egyik tulajdonsága, hogy a külső hőmérséklet hűlésével a lemez is azonnal hűlni kezd. Ha a tető belső oldalán a levegő melegebb, és páradús, akkor a pára lecsapódik a lemez belső felületén.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány