Ral 9007 szín

Ennek értelmében a színskála csak tájékoztató jellegű! Találja meg az önnek megfelelő színcsoportokat! A lemeztermékeinket, szendvicspaneleinket nem mi festjük, nem színterezzük és nem színezzük, hanem a horganyzott acéltekercs poliészter bevonata színes.


A szín és a fényesség mértéke ezen a kártyán csak iránymutatóul szolgálnak, a monitor illetve a nyomtató beállításaitól függően lehetnek. Capalac Hochglanz-Buntlack - Jól fedô, magasfényű, alkidgyanta lakk kül- és beltérre. Termékleírás: Alkalmazás: Fa-, fém és kemény PVC kül- és beltéri felületek valamint melegvizes fűtôtestek fedô lakkozására. A megrendeléshez, kérjük, tekintse meg a tényleges lamella színmintánkat ! Az alumínium kompozit lemez két alumíniumlemezből áll, amelynél a lemezeket mindkét oldalon olvasztó-rögzítő eljárással viszik fel a polietilén magra.


Az azonos mértékű kémiai és mechanikai rögzítés által ez a kötés különösen erősen tart. Szekrény anyaga: Natúr szürke látszóbeton. Ajtózár: Két ponton záródó PREFER zár. Méret: Kétajtós, két kerékpár elhelyezésére.


Külső méretei ( hosszúság x szélesség x magasság ). Termékelégedettség: Gyorsan száradó akrillakk magas fedőképességgel és fénnyel, öntisztító szeleppel. Kiváló fedőképességű és minőségű, légköri hatásoknak ellenálló aeroszol, kül- és beltéri festésre egyaránt alkalmas. Fa, fém, üveg, műanyag, kerámia, . A MOTIP Ipari festékcsalád 1féle színben elérhető.


Magas minőségű akril lakk spray, amely felhasználható fára, fémre, alumíniumra, üvegre, kőre és bizonyos műanyag felületekre. Anyagok tekintetében a Zambellinél a legszélesebb a választék, hiszen a réztől a horganyon kersztül az alumíniumig és a nemesacélig minden szokásos építési fémet kínálunk. Ezen kívül a Zambelli csak magas minőségű anyagokat használ, mint pl. Ez hosszú élettartamot . Kingspan SpectrumTM színek. A könnyen szerelhető profilok bevonatos, kopásálló fémlemezbôl készülnek széles színválasztékban , standard és egyedi méretekben.


Főbb kiegészítő termékek: Típus szegélyek - cseréplezáró, oromdeszka-szegély, vápalemez, gerinclemez. Kérjük tekintse át az árlistánkat, amely tartalmazza . Az árak m²-től érvényesek, ezalatt egyszeri felár fizetendő. Rendelhető színekért kattintson: ide.


Az idegennyelvű elnevezések itt találhatók, a hivatalos magyar elnevezéseket meg múlt hónapban kunyiztam ki a magyarországi képviselettől. RAL megnevezés, Színminta.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány