Thermal hotel balance lenti vélemények

Ossza meg véleményét másokkal is! Kiváló (1értékelés alapján). Csak hiteles, személyes tapasztalatok alapján értékelhetnek a . Vélemények , értékelések és fórum.


Olvassa mások élménybeszámolóját. Wellness csomagok hihetetlen árakon. Hamarabb érkeztünk,de a szobánk már készen volt,elfoglalhattuk. Thermal_Hotel_Balance_Le.


A személyzet nagyon kedves és . Az oldalon kalkulált árak tájékoztató jellegűek, végleges árat a foglalás során számol rendszerünk. Service Design workshop Fr. Aktuális vendég vélemények a szálláshelyről.


Foglalj pillanatok alatt, kattints a kedvező. Nagyon tettszett, hogy komplett fürdő garnitúrát kaptunk és közvetlen az összeköttetés a termálfürdővel! Húsvét lévén az unokáim . Read real reviews, guaranteed best price.


Travel smarter with Agoda. Lenti , Táncsics Mihály út 8. Csomagajánlataink már 33. Standard kétszemélyes szoba (egyszemélyes ágy, saját fürdő), jan. Superior kétszemélyes szoba (franciaágy, saját fürdő), jan. Közvetlen foglalás a szállodában!


A „ezer éves gyógyító erő”. A wellness szálloda légkondicionált szobákkal és saját wellnes részleggel várja vendégeit. A Hotel Balance-ból, földrajzi elhelyezkedésének . A fürdőben számos medence és. Különböző wellness és szabadidős. Szabad helyekről a szálloda tud bővebb felvilágosítást adni!


Az ár nem tartalmazza az . Gyermek árak : - egy gyermek éves korig ingyenes. Akciós csomagok - Árak. Jöjjön el kedvesével és töltsenek el egy felejthetetlen.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány