Dekorbeton falra

Milyen a fagyállósága,kopásállósága,vagy éppen az anyag minősége? Wc burkolat, DEKORBETON térelválalaszt és burkolat, beton mosdó, fürdőszobafal. Utóbbiak előnye, hogy padlóra és falra egyaránt felhordhatók, ellenállnak a baktériumoknak, penésznek, illetve a gombának, és bármilyen tisztítószerrel súrolhatók. Mindkettő teljes vízzárást biztosít, tehát bárhol jó megoldást jelentenek. A dekorbeton a maga natúr, rusztikus felületével egyfajta természetes.


Betoncsiszolás, Látszó Beton, Dekorbeton. RÉGI ÉS ÚJ BETONFELÜLETEK CSISZOLÁSA, FELPOLÍROZÁSA PORMENTES TECHNOLÓGIÁVAL. A POLÍR- BETON KFT a műgyanta- és cement ipari padlók készítése mellett új, Nyugat – Európában és az USA –ban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő technológiával . A színek, minták és formák kombinációján túl, a különböző fényhatást nyújtó . Néhány példa: asztallap sk!


Ilyen egyszerű a használata! Ismerjétek meg ti is ITT! Az építészetben, belsőépítészetben nincs még egy anyag, amely szinte minden területen megállja a helyét, felhasználási lehetősége sokrétű, izgalmas, kihívásokkal teli. A beton könnyen formálható, rendkívül tartós anyag. Hozzáértő designerek kezében arra is képes, hogy finoman megmunkált tárgyak képében öltsön . Ez nem más, mint egy polírozott és színezett dekorbeton , aminek a kialakítása igényel némi tapasztalatot és technikai ravaszságot.


Akkor abból simán lehetséges az exkluzív és fényes, illesztésmentes felület létrehozása. Erre itt kérhetsz ajánlatot. Ha csupán festeni vagy stencilezni . Dekorbeton : glettelt, öntött, nyomott beton bel- és kültéri burkolatok építkezéshez, felújításhoz.


Meglévő szerkezetek és felületek javítása bontás nélkül. Kikeverte az anyagot tejföl sűrűségűre, és egyszerűen egy széles glettvassal felvitte a falra , rétegben. Száradás után pedig így nézett ki: Az Ardex floor finish termékét használta a falára.


Oldalunkon sütiket használunk a weblap működéséhez és névtelen látogatási statisztika készítéséhez. A webhely látogatásával hozzájárul ahhoz, hogy ezeket a sütiket elhelyezzük eszközén. Egy módosított polimer összetételű, cement bázisú burkolatról van szó, melyet vékony rétegben történő dekoratív betonfelületek létrehozásához fejlesztettek ki, többek között padlók készítésére, belsőépítészeti elemek (pl. bútorok) bevonására. Javítható vele elkopott, felfagyott felület vagy épp lapostető.


Színezhető, csiszolható, ezért dekorbeton is készíthető belőle. Oldószermentes Alapozó, nedvszívást kiegyenlítő rétegként ásványi alapfelületeken - falra éS aljzatra - kül- éS beltérben - Sargan pigmentált - Kézi feldolgozhatóságú - kikötve időjárás éS fagyálló - ásványi vakolaton (1: 1), gipszvakolaton (1: 2), gipszkartonon (1: 2), . Nagyon divatos, praktikus és időtálló a dekorbeton , melyet nem csupán burkolat helyett alkalmazhatunk, hanem dekorbetonból készülhet a ká illetve a mosdó is. Ehhez azonban megfelelő nagyságú helyiség szükséges, mert ez az anyag szűk térben nem mutat jól. A hagyományos anyagok is új értelmet nyerhetnek.


Industrial design, ipari dizájn, dekorbeton , IVANKA-szerű betonfelület. Tapintása is érdekes, izgalmas felület. Kavicskitörések, enyhén barázdás felület, de alapvetően sima, mert nincs kifelé .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány