Fém zsalu

Lakásépítéshez optimalizált, könnyű, hosszú élettartamú támasz. SL-alátámasztó állvány. A falak, támaszok, alapok könnyű keretes falzsaluja. AluFix: Könnyűzsaluzat a magasépítéshez. AluStarTec: A többcélú zsalu.


Bízunk benne, hogy az Ön zsaluzati igényeire is találunk megfelelő megoldást. Cégünk a német NOE zsalurendszerek hivatalos magyarországi forgalmazója, így kínáltunban a NOE teljes termékpalettáját megtalálja a népszerű fal és . BÉRELHETŐ ZSALURENDSZEREINK: Cégünk bérleti parkjában csak korszerű és jó minőségű zsalurendszerek találhatóak. Bérletparkunk anyagösszetételénél nagy figyelmet szentelünk partnereink igényeinek, s egyben mindig szem előtt tartva a korszerűséget és . A zsaluzatnak képesnek kell lennie. Amint már említettük, anyaga szerint a zsalu lehet fa- vagy fémzsaluzat. Technológia szerint lehet:.


A széles választékaink között megtalálhatóak a gravitációs zsaluval ellátott szellőzőrácsok, amik megakádályozza a levegő visszaáramlását. Rengeteg típus áll rendelkezésükre. Eladó komplett ablak spaletta, zsalu , zsalugáter, árnyékoló, 1. Fém zsalu légmennyiség szabályzó JS250.


Műanyag, Helios, Maico és Awenta gravitációs zsalu széles választékban érhető el a légtechnikai szaküzlet kínálatában. Ventilátor kis és nagykereskedés. DVS elszívó fém légszelep állítható tárcsával és szerelő hüvellyel elszíváshoz.


Ideális szellőztető rendszerekhez és kandallófűtési rendszerekhez, ahol magas a szállított levegő hőmérséklete. P-DVS fém befúvó légszelep szellőztető rendszerekhez. Fatartós falzsaluzat metszet - Fatartós falzsaluzat sarok kialakítás (alaprajz).


A fatartós pillérzsaluzatok, íves falzsaluzat tervezése is a zsalutervező . Ismerni kell a zsalu anyagát, a szerkezetét, alkalmazását és a szerelési előírásokat. A fatartók végeit a gyártók, műanyag vagy fém védőprofilokkal látják el. Födémzsaluzáskor a fatartó . Hasonlítsa össze az árakat! Click Image for Gallery.


Visszacsapó szelep, fém , rugós kivitel. Gondoskodik a levegő egyirányú áramlásáról. Túlnyomás kibocsátó zsalu. Sima négyszög kivitelben és hátsó kör csatlakozó csonkkal szerelt kivitelben is. Kültéri esővédő zsalu , horganyzott és festett kivitelben is.


A MA-OL Bt fő tevékenysége a zsalurendszerek bérbeadása,igény szerint összeszereléssel, bontással együtt. A műanyag és fém szellőzőrácsok olyan lakások és ipari épületek szellőztetésére alkalmasak, mint a konyha, fürdőszoba, raktár, garázs, irodai helyiség stb. A szellőzőrács vízszintes, mozgó zsaluval van ellátva, ami a ventilátor bekapcsolása után a zsalu kinyílik, és a ventilátor kikapcsolásával a zsalu bezárul.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány