Palatető beázik

Ne zsindelyeztessen,felesleges átfedni a tetőt. Palatető ,amely beázik ,bár törött pala nem található. A 80-as évekbeli,széthúzott fedést alkalmazták. A palatető szigetelés napjaink egyik legnagyobb problémája. Sajnos, az itthon épült, néhány évtizeddel korábbi építésű házak nagy részét azbesztpalával burkolták, s ezek a nagy esőzések idején – pláne ha már el is volt öregedve a palatető – kisebb vagy akár komolyabb károkat is szenvedtek.


Ilyenkor jobb esetben csak beázik a tető, és ha van padlás, akkor dohos . A Pala -lagad Bt vállalja épületek, házak tetők beázásának mentesítését, beázásmentesítés, tetőszigetelés. Ha a megmaradó palafedés vízelvezetésre alkalmas, tetőfóliát nem szükséges használni, erre csak akkor van szükség, ha a palatető vízelvezetése nem megfelelő. Az ellenlécezéssel kialakuló légrést a pára miatt ki kell szellőztetni. Ezzel elkerülhető a vizesedés és a beázás , a tetőtér hővédelme is . Rögtön bemutatkozom, de előbb ugorjunk neki a palatetőbeázás problémájának. Nincs szükség zsindelyezésre!


Ne költsön több százezer Forintot a palatető átfedésére! A cseppentő-zárólemezes. Tetőfestés rétegben - csak Ön tudja, hogy nem új! Egyedülálló bontás nélküli tetőfelújítás legolcsóbban,. Egy megoldás,három problémára: beázás ellen, porhó ellen, hőszigeteléssel egyben ! PURSZIGETELÉS BELSŐ ALKALMAZÁSSAL Palára, cserépre, hullámpalára . A síkpalával, hullámpalával fedett épületek gyakran beáznak, mert a régi palafedés megrepe és ezeken keresztül beázik a tető.


Az egyre szélsőségesebb tavaszok és nyarak növelik a kockázatát annak, hogy egy viharos széllel, jégesővel érkező vihar összetörje vagy lesodorja a tetőről a palát. Ugorjunk neki a palatető beázás problémájának. Garantáltan a létező és leellenőrizhető l. A régi tetőszerkezetet nem bontjuk meg, hanem a palatető tisztítása után rávulkanizáljuk a palafelületre a szigetelőanyagot.


Nagyon esztétikus értékálló tetőket hozunk létre. Ha Önnek is vannak ilyen . Nekem nem ilyen gondom van,mert a pala tiszta,csak olyan oldalon van a tető, hogy aláhordja az illesztéseknél a szél az esőt,és ezért kellene. Iso Paint ezzel az eljárással nem csak a beázás szűnik meg, hanem nagyon szép esztétikus is lesz ! Ha a források megengedik palatető felújítást rendelnék.


Tetőfedés, beázik a tető, tetőbeázás, beázás , tetőszigetelés, tetőfelújítás, tetőjavítás, cseréptető javítás, palatetőfelújítás, palatető szigetelés, palatető borítás, lapostető szigetelés, szigetelés, hőszigetelés, napelem, lapostető vízszigetelés . Ez nem csak kellemetlen de már a szomszédok is észrevették, és megszólják a háta mögöttt. Retteg, mert nem érzi biztonságban épülete belső . Ha palatető felújítás, akkor Pala -Fenomén Kft! A minőség még sokáig megmara amikor az árat már rég elfelejtették.


Szégyellni valóan elavult, öreg, csúnya a palatetője, vagy éppen testközelből érzi az időjárás viszontagságait, mert beázik ? Lemerjük fogadni, hogy Ön is a hatékony, gyors, precíz . Referenciák a palatetobeazas.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány