Betonkerítés tokod

Telephelyünk Komárom-Esztergom megyében, Tokod (üveggyár) községben található, de a környező megyékben szintén vállalunk munkát. TE IS REGISZTRÁLD WEBOLDALAD. Kerítés,garázs,kútgyűrű, előregyártott betonelemekből. Obermayer Péter Építőipari szolgáltató és betonáru készítő. Annyiért, amennyit Önnek megér!


Eladó új és használt Kerítés hirdetések Tokod területén. Betonkerítés legkedvezőbb áron a gyártótól. Minőség és a kedvező ár egy helyen! Beton kerítés építés – Elemes betonkerítés.


Elemes betonkerítések Ha gondozás mentes tömör kerítést szeretne és nem akarja “ felásni” az egész kertjét akkor ár-érték arányban a legjobb megoldás a beton elemes kerítés. Kerítések, kapuk, korlátok az ország egész területén. Ingyenes hirdetések a Jófogás. Tokodon eladó félkész családi ház. A tető Tondach mediterrán cseréppel borított.


A 8nm-es telek előre gyártott betonkerítéssel van körbeker. A házban a tervek alapján a hasznos alapterület 1nm, . A családi ház szintes, beton alappal, és könnyűszerkezetes fafödémmel. ELADÓ Tokod faluban a Kossuth Lajos utcában 6nm-es telken lévő 1nm- es szobás családi ház. Tokod kis falu Esztergomtól km-re Budapesttől km -re, a Pilis és a Vértes hegység lábánál helyezkedik el.


Rengeteg kiránduló helyekkel rendelkezik, itt halad az országos kéktúra útvonala is. Az ingatlan a fő úton, . Esztergom, Dorog, és Tokod környékének egyik legjobb tüzép-, és fatelepe! Kedvező árak, mindig széles választék! KÉRJEN AJÁNLATOT MOST, garantáltan a legjobb árakat biztosítjuk! Weblapunkon: Online ajánlatkérés.


Pest megyei katalógus pestmegyeikatalogus. Kiemelheti háza, kertje stílusát! Számos minta és dekoráció! Nagyon jól mutat akár kovácsoltvas vagy vaskapuval, de akár fakapuval is!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése