Bramac 7 fokos tetőrendszer

Mesterségünk a tető: BRAMAC. A vezető specialista a komplett tetőmegoldásoknál. Mindent egy kézből: a mérethű tetőcserepektől kezdve, az idomcserepeken és a tetőtartozékokon. A csomag letöltéséhez kérjük kattintson a képre.


Nyugat-Európában már bizonyított, egyedülálló tetőrendszer különleges igényekre szabva! Egy igazán klasszikus tető ! Saját vonze reje van, optikailag beleillik a környezetbe. Ingyenes házhozszállítás. INGYENES kiszállítás az ország területére raklap felett ! FA-t tartalmazzák és darabra . KERESZTMETSZETÉNEK MEGHATÁROZÁSA.


Csatornaszellőző-egység beépítése. Antennaátvezető-egység beépítése. Solar tetőhorog rögzítése. Biztonsági tetőhorog beépítése. Minimum fokos tetőhajlásszögnél már tökéletes megoldás lesz családi háza modern vonalvezetésű tetőfedésére.


A foknál alacsonyabb hajlásszögű tetők modern vonalvezetésű . Modellfüggetlen, univerzális taréj- és élgerinc kúpalátét, ami minden cseréptípushoz alkalmazható. Kiváló átszellőzést biztosít, és megakadályozza a porhó, csapóeső, homok és rovarok bejutását a tető alá. Beton tetőcserepek és idomcserepek tetőhéjazatok fedéséhez és külső falhomlokzatok burkolásához.


Cégünk kapcsolatban áll számos megbízható . A fokos intelligens tetőrendszer kialakítása letisztult és stílusos, emellett hordozza a beton cserépfedés minden egyéb előnyét is: időtálló, méret- és színtartó, és akár decibellel . BASIC – A pénztárcabarát megoldás. Bramac Stresni Systémy Spol. Felhasználási tartomány: fokos tetõhajlásszög felett, mely alatt a szarufa . Az igénybevétel függ a tető hajlásszögétől is: alacsony hajlásszög esetén a hóteher, meredek tetőnél a szélteher a mértékadó. Egy fokos tető terhei akár -kal is meghaladhatják egy ugyanilyen, de fokos hajlásszögű tető terheit.


A méretezés során figyelembe kell venni az állandó (önsúly) és az esetleges terhek . Hódfarkú Protector betoncserép fedés. Római Protector tetôcserép fedés.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése