Eladó háziállatok

Háziállatok keresnek gazdát az ország egész területén. Ingyenes hirdetések a Jófogás. Eladó és ingyen elvihető. Tavaly nyári , fehér-barna foltos, hím, kacagó gerle eladó , 50. Francia bulldog lakk fekete szuka eladó ! Minőségi hónapos rottweiler .

Ausztrál kontyos galamb pár és idei fiókája eladó , 1. Aranyhal nagyon olcsón eladó. Felhívjuk figyelmét, hogy a hirdetésekben szereplő állatok adataira és egészségi állapotára vonatkozóan semmilyen felelősséget az oldal nem tud vállalni. Több száz friss, ellenőrzött eladó Egyéb háziállat hirdetés: Papagájok eladó. A rovat főbb tartalma: eladó vagy ingyen elvihető háziállatok (kutya, cica, madár stb.) A háziállatok apróhirdetési rovatot tovább szűrheti aszerint, hogy milyen háziállatot keres. Magyarország kiemelkedő hobbiállatos magazinja, fő profilja az állatok (kutya, macska, ló, kisállatok) gondozása, tenyésztése és az emberséges állattartás gyakorlata.


Békés város kulturális, sport és turisztikai élete. A ház az erdő szélén található, rendkívül csendes, nyugodt környezetben.

Minden kérdésre szívesen válaszolok. A házba be van vezetve a villany, illetve fúrt kút is talál. Tagen - Diszkoszhalak eladók. Jurua green X peru green Fdiszkoszhalak db köztük ikrázó tenyészpárral eladók. Csapvízhez szoktatott,egészséges, gyönyörű állatok.


Szabolcs-Szatmár-Bereg Szabolcs. A régi magyar háziállataink között a magyar szürke marhát tetszetős küllemével és tekintélyes megjelenésével a gazdasági elismerés és történelmi hagyománytisztelet terén az első hely illeti meg. A szürke marha egykori elterjedése nem egyértelműen tisztázott. Kittensn serval szavanna és caracal eladó. Adj el vagy vásárolj kutyát vagy cicát a Székely Hirdetőn!


Az apróhirdetésekben különös szerzetekre lehet bukkanni, nekünk - Budapest közelében - eladó kengurukon akadt meg a szemünk. A minap egy jóbarát révén az alábbi hirdetésbe ütközte„Kenguru eladó. Nagyon jó terápiás állatok , házi kedvencek, vagy éppen vakvezetők is lehetnek. Alapítvány a Budapesti Állatkertért célja, a budapesti állatkert lakóinak takarmányozásának és egészségük megőrzésének támogatása adományozóink segítségével.


A kolozsvári eladó a kutyák ingyenességét egyszerűen azzal magyarázta, hogy. Számomra háziállat , mint a gyerekek, így nem vagyok értékesíti a kölykök. Hajlandó vagyok, és kész felajánlani két vagy egyik labrador kiskutyák ajándékba.


Válaszd ki a keresett haszonállat kategóriáját vagy böngéssz az összes hirdetés között a részletes kereső segítségével.

Emeld ki haszonállat hirdetésed a főoldalra. Szeretnéd jobban előtérbe helyezni eladó haszonállatodat? Kerülj a kiemelt hirdetések közé.


Oké, az ősasszony is furán nézhetett, amikor az ősember megjelent az első kutyával, hogy ezbecsszónemharapdrágám, de a mai háztartásokban azért tényleg meglepő jószágokra bukkanhatunk. Az USÁ-ban is több száz, ha nem több ezer a háziállatként tartott . A bengáli macskaKutya és macska szülők és az ő aprócska hasonmásaik. A cicaA legviccesebb és legkülönlegesebb mintákat viselő macskák.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése