Kültéri lézer dekoráció

Karácsonyi, ünnepi dekorációs épület lézer kivilágítás kül-, és beltérre egyaránt. A laser light night stars egy csodálatos csillagfény, akár álló, vagy mozgó lézerfény rendszer, ami több, mint 3négyzetméter bevilágítására, díszítésére is alkalmas. Ez az elmés készülék életre kelti a színes csillagokat és még tovább fokozza . Kültéri vízálló lézeres dekorvilágítás 18. A csomag tartalmazza a vízálló készüléket és tápegységet, a leszúrható állványt, valamint a rögzítéshez szükséges alkatrészeket, melyekkel a kert bármely pontján elhelyezhete a lehető leglátványosabb eredmény érdekében. Kerti lézer világítás távirányítóval az eMAG-nál, kedvező ár és gyors házhoz szállítás!


IP44-es vízálló kivitelű kültéri LEDES megvilágítású állatfigurák, egyszínű hópihe alakzatokat kivetítő projektorok, távírányítható és időzíthető kétszínű házdekor lézerek , vagy a legújabb típusú, változatos alakzatokat kivetítő, karácsonyi zöld- piros lézerek. Továbbá látványos dekoráció lehet még a csepegő jégcsapot utánzó . Ha azonban ünnepi - karácsonyi - díszkivilágításról van szó, nem a takarékosság igénye gerjeszti elsősorban a fogyasztói igényeket, csak örvendetes mellékkörülmény, hogy az új dekorációs világítástechnika takarékosabb, mint a régi. Hagyományos izzósort az eresz alá, kerti fenyőfára már a magyar . Legyen a Te házad a legragyogóbb karácsony éjszakáján! Közeleg a karácsony, szeretnél ünnepi hangulatot teremteni, de túl költséges lenne az egész házat kivilágítani hagyományos égősorokkal?


Szerencsére van megoldás! A lézeres projektor piros és zöld fények óriás hadával árasztja el lakásodat! A piros-zöld lézerfény-játék miatt karácsonyi dekorációnak. Szállítási idő: Raktáron.


Ez a típus már nem csak pontokat vetít a ház falára, hanem karácsonyi ábrákat is. A piros és zöld lézer vegyesen keveri az ábrákat és pontokat lassú mozgatás közben. Ház falának, vagy bármilyen felület. Biztosan tudja, milyen körülményes egy ház karácsonyi világításának megvalósítása, és mennyi időt vesz igénybe.


Nem is beszélve a baleseti kockázatról létrázás közben. A lézer projektornak köszönhetően mindez már a múlté. Nincsen más dolga, minthogy kihelyezze a lézer projektort a kertjébe, a vízhatlan tápegységet . Nincs más dolga, minthogy kihelyezze a lézer projektort a kertjébe,. Hálózati feszültségről (230V AC) üzemeltethető a készülék, mely tetszőleges vetítési szögbe állítható a . Fény dekoráció , disco fény!


Jász-Nagykun-Szolnok , Szolnok. Moving Garden laser Light Vízálló IPkültéri ,. Ingyen házhozszállítás 10. Ft felett (kivéve háztartási nagygépek), kényelmes és biztonságos online vásárlás!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése