Mikrovállalkozás indítása pályázat 2017

Kis településen él és mikorvállalkozást indítana. A) a vidéki térségekben a mezőgazdasági mikro-vállalkozások által nem mezőgazdasági tevékenység indítása vagy. Ennek megfelelően ahol csináltattam a pályázatot az enyémet már el kezdték újra meg írni, költség nélkül, hogy már csak be keljen adni. Nektek is ezt javasolom! Vagy valaki tud valami már információt?


Kiváncsi vagyok rá ezek után jövőre ki lesz olyan ökör, és a . A Gerje-sztők Helyi Vidékfejlesztési Közösség Egyesület működési területén működő mikrovállalkozások nyújthatnak be pályázatot 500 . A támogatás -át rögtön a sikeres pályázat kihirdetése után fizetik ki. A második részlet igénylése hónap után lehetséges, az üzleti terv megfelelő teljesítés alapján. A felhívás a vidéki térség mezőgazdasági . Forint vissza nem térítendő támogatás! Mikrovállalkozások indítása , mezőgazdasági tevékenységek diverzifikációja pályázati lehetőség! Közel éve zajlik a Vidékfejlesztési Program keretében meghirdetett vidéki mikrovállalkozások indítását támogató pályázat elbírálása.


Akkor számodra is elérhető a 1millió forintos támogatás, melyet vállalkozásod indítására fordíthatsz! Európai stratégiai klaszterpartnerség az intelligens specializációs beruházásokhoz” elnevezéssel. Támogatandó pályázatok száma: kb. Elindult az új tevékenység, mikrovállalkozás indítása pályázat.


MIKROVÁLLALKOZÁSOK INDÍTÁSA : 1-os támogatás, 12M Ft, nem csak indulóknak. Mindenki pályázhat, akinek nem volt még cége. Rövid összefoglalás: október 24- november között adható be a pályázat.


Egyenlőre még sem konkrét megjelenési dátum, sem konkrét pályázati. Pályázatnál valaki kapott már valamit? B) a vidéki térségekben helyi szükségleteket kiszolgáló szolgáltató mikrovállalkozás indításának előmozdítása (a továbbiakban: 2. célterület). Kertészeti géptámogatás. Diverzifikáció támogatása.


Mezőgazdasági tevékenységek diverzifikációja, mikrovállalkozás indítása. Fiatal gazdák támogatása. Időjárási kockázatok megelőzését szolgáló beruházások támogatása. Erdészeti genetikai erőforrások . Megjelent a mikrovállalkozások indítását és a meglévő mezőgazdasági vállalkozások diverzifikációját támogató pályázati felhívás, mely nem mezőgazdasági tevékenységek elindításához nyújt max. Már elérhető a háztartási nagygépcsere program pályázati oldala.


Hosszú csúszás után végre megjelent a mikrovállalkozás indítását célzó vidékfejlesztési pályázati kiírás. Az aktuális mezőgazdasági pályázatok itt találhatók. Külgazdasági és Külügyminisztérium pályázati felhívást tesz. A pályázat kiírásával a .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése