Tetőablak szúnyogháló ár

A nyári hónapokban szeretnénk annyi friss levegőt a lakásba juttatni, amennyit lehetséges, illetve élvezni a kinti hangulatot, és nyugodtan aludni nyitott tetőablak mellett is. De a langyos nyári esték rengeteg hívatlan vendéget is vonzanak: rovarokat. A VELUX szúnyogháló hatékony rovarvédelmet kínál, mellyel élvezheti a . Utólag az Ön ablakára egyedi méretben elkészített rolós szúnyogháló már nem tovább értékesíthető!


Megrendeléskor hogyan adjuk meg a méretet? Más méret megadásából származó reklamációt nem fogadunk el.

Mérje meg a tetőtéri ablak belső . Részletesen kidolgozott, esztétikus és modern megjelenésével illeszkedik az Új generációs tetőablakokra is. Az áttetsző háló megőrzi a szabad kilátást. Alumínium és műanyag kivitelben.


A szúnyogháló teljesen lehúzva 1-os védelmet nyújt a rovarok ellen. A tetőablak rolós szúnyogháló a legjobb megoldás minden méretű, márkájú és kivitelű tetőtéri ablakra: . A tetőtéri ablakra szerelhető rolós szúnyogháló profil, megegyezik a normál ablakra szerelhetővel. A rolós szúnyoghálót csak sík felületre lehet szerelni!

Postai utánvétel megoldható! A felsorolt nettó árak , a beszerelést nem tartalmazzák! VELUX ZIL szúnyogháló - akciókkal, szakértői tanácsadással, kedvező, akár ingyenes szállítással.


Vásárlás: Szúnyogháló árak , eladó Szúnyoghálók. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Szúnyogháló termékek, Szúnyogháló márkák. Velux ZIL Cszúnyogháló.


Szúnyoghálót szerelni tetőtéri ablakra nem mindig egyszerű, főként a végtelen számú nyílászáró kialakítás miatt. Akik önállóan szeretnék szúnyoghálóikat felszerelni, azoknak a felmérésnél néhány tudnivalóra, valamint a mérés pontosságára ügyelniük kell! Az AMS szúnyogháló az egyetlen a belső kiegészítő tartozékok között, melyet nem az ablakra rögzítünk, hanem a belső borítás síkjára.


Anyaga üvegszövet, mely védi a helyiséget a rovarok bejutásától kissé nyitott ablaknál. Az ablaknyílás köré alumínium sínek segítségével rögzíthető. Minden ablaktípushoz használható.


Tetőablak szúnyogháló ár. Termék név, Ablak szélesség, Ár (Bruttó). Tokozott roletta, szúnyogháló , rovarháló, alupigmentált anyag.


Létezik már redőny is ezekre az ablakokra, de igen borsos áron. Reméljük segíthettünk kicsit a tetőablak árnyékoló kiválasztásának problematikájában, biztosak vagyunk abban, hogy Ön is megtalálja a szobájához leginkább harmonizáló színű rolettát a .

Távműködtetők és adapterek. Kézi müködtetés magasban. Távnyitórúd segítségével – és a megfelelő adapterek felszerelésével – a belső árnyékolók és a szúnyogháló is működtethető.


Kivesz az összehasonlításból.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése