Ablakfóliázás

A Llumar az egyik legnagyobb ablakfólia gyártó cég, az itthoni forgalmazót arról kérdeztük, milyen előnyei vannak a nem barkácsáruházas verzióknak. Mint mondják, az egyik, hogy van garancia a termékre, ami valóban nem rossz dolog. A másik, hogy a szakemberek pillanatok alatt felteszik a fóliát, . Minőségi reflexiós ablakfólia és biztonsági ablakfólia.


Hő- és fényvisszaverő ablakfólia mintáinkat megtekintheti bemutatótermünkben. Minden ablakfólia típusra év garanciát vállalunk.

Az ablak és üvegfóliák védelmet nyújtanak belátás és kilátás ellen, nyári nap elleni védelemre,káros UV sugárzás ellen, a kíváncsi tekintetek ellen. A magas minőségi elvárásoknak megfelelő LLumar fólia, megköveteli a profi kivitelezést. Ablakfóliázás Budapesten, kizárólag minőségi LLumar üvegfóliákkal! Miként teheti ablakfóliázással komfortosabbá otthonát? Hővédelem, szilánkvédelem, behatolásvédelem, a Skyfol ablakfólia minden esetben megoldást nyújt.


Tegye komfortosabbá, biztonságosabbá otthonát. Szigetelje le ablakait és takarítson meg energiát. UV védő, hővédő, fényvédő, dekor és biztonsági ablakfóliázás.


További információ: A fóliát statikus elektromosság rögzíti az ablakhoz.

Méretrevágásnál használja a kijelölt vonalakat. Távolítsa el a hátsó fólia réteget. Ne használjon ragasztót. A 3M biztonsági, hő- és fényvédő ablakfóliái több, mint éve alakítják az élet, munka és közlekedés körülményeit.


Renault Clio fóliázása Skyfol HP fóliával. Első osztályú LLumar ablaküveg fólia, biztonsági fólia telepítés év szakmai gyakorlattal, páratlan garanciaidővel. Autófóliázás Autófóliázási árak. SkyFol ThermoProtect sorozat. A ThermoProtect épületfóliák feljavítják ablakait, hogy hatékonyabb UV- és hővédelmet adjanak, valamint csökkentsék a vakító ragyogást, védjenek a belátástól és . Látogass el webhelyemre és tudj meg többet!


Tegye hatékonnyá nyílászárói UV szűrő és hővédő képességét. Az ablakfóliázás segítségével télen -nyáron takaríthat meg energiaszámláin. Hivatalos LLumar fólia telepítő. Alapvetően négyféle fóliát telepítünk, de ezek lehetnek többfunkciósak is, kombinálva az egyes típusok tulajdonságait.


Fajták: Hő védő fólia: Lehet reflexiós vagy különböző színes, véd a hő és UV sugaraktól. Betekintésvédő fólia: Fényáteresztő, de nem átlátszó fólia, amely lehet egyben hővédő is.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány