Austrotherm homlokzati hőszigetelés

A termék homlokzati hőszigetelő bevonatrendszerekben alkalmazott, pihentetett polisztirol keményhab. Az AT-Hanyagból készülnek homlokzati díszítő profilok, amelyeket a kivitelezés során kell végleges felületképzéssel ellátni. Der rosa Dämmstoff bietet energiesparende Wärmedämmung gerade dort, wo extreme Druck- und Feuchtebeanspruchungen besonders hohe Anforderungen an das Dämmmaterial stellen. Anwendungsbereiche: zB Perimeter- und Sockeldämmung, Flachdachdämmung, Dämmung unter der Fundamentplatte, . A homlokzati hőszigetelő rendszerek estében egyértelmű győztes a polisztirol.


Nem csak a nem megújuló energiaigény szerin, hanem az üvegházhatáshoz és a savasodáshoz való hozzájárulása szempontjából is megelőzte az ásványi hab, ásványi szálas és az ökológiai alternatívának tartott fagyapot termékeket is. Hatékonyabb homlokzati hőszigetelés. Kimagasló hőszigetelő képesség. Felületi fényvisszaverő bevonat. Egyszerű, gyors, biztonságos kivitelezés.


Különleges hőszigetelő képességű, szür ke szí nű ex- pandált polisztirol keményhab hő szi ge telő lemez, fényvisszaverő réteggel. AUSTROTHERM homlokzati hőszigetelő lemez. Alacsonyabb járulékos költségek. Kiemelt akcióban most a cm-es és a cm-es vastagság valamint a -kal jobb hőszigeteléssel rendelkező Grafit Reflex hőszigetelő lemez. A film a homlokzat szigetelését mutatja be egy.


Alkalmazásával hatékonyabb hőszigetelés érhető el. Homlokzati hőszigetelő anyagok széles választékban a Hofstadter Tüzépen. Garantáltan jó homlokzati hőszigetelő anyag árak és folyamatos homlokzati hőszigetelő anyag akció! Anyag szükséglet: igény szerint. A táblák belső íve megegyezik a fal külső oldalának görbületével, így az elemeket pontosan lehet felragasztani.


Hőszigetelő és Homlokzatképző Szaküzletben. Austrotherm Grafit Reflex akció. A hőszigeteléssel tartós épületszerkezeteket, komfortos, gazdaságosabb működtethető épületeket kapunk. A helyesen beépített anyag felülete mindig eltakart, így védelmérôl csak a hosszú idejű tárolásnál kell gondoskodni. Külsô oldali hôszigetelés.


Elemes homlokzatburkolat mögött, átszellôztetett. Az anyag szürke színét az ultrafinom szemcséjű grafit adalékolásnak köszönheti, aminek hatására hőszigetelő képessége közel - al javul a megszokott fehér színű homlokzatszigetelő lapokhoz képest. A fokozott felületi bordázottság miatt jól tapad rá a vakolat, és a betonnal is szilárd kötést a így a hőhidak szigetelésére különösen alkalmas.


Bevált kivitelezési technológia.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány