Bitumenes hullámlemez kiegészítők

A gerincelemet a szélétől kb. Az elemek alatti kiszellőzést minden esetben biztosítani kell. Bitumenes hullámlemez és kiegészítők.


A termék neve mellett, kérjük add meg a pontos négyzetmétert, milyen színű legyen a hullámlemez, valamint a kiegészítő termékek mennyiségét. Az Onduline bitumenes hullámlemezek könnyen kezelhetőek és formázhatóak, emellett a termék rendkívül tartós és könnyű kialakítású. A magastetők szerkezetének kialakítása sokféle lehet, mint ahogy a tetőszerkezeten elhelyezett héjazat is. Számos szubjektív tényező befolyásolhatja választásunkat, de mindenképpen figyelembe veendő az épület stílusa és a tető hajlásszöge. Az is fontos kérdés, hogy készül-e tetőtér beépítés a magastető alatt, vagy sem . ECOSHINGLE bitumenes zsindely téglány vörös m2.


A bitumenes hullámlemezek (AQUAWELL LINE) bitumennel átitatott, préselt cellulózrost hordozórétegű, festett felületű tetőfedő lemezek. Felhasználási terület: Tűzvédelmi követelménnyel nem illetett egyszintes melléképületek, nyaralók, kerti pavilonok, mezőgazdasági és ipari épületek átszellőztetett, 7° és 90° . Gazdaságos és gyors fedése melléképületeknek, raktáraknak. A rendszerhez tartozó kiegészítőkkel a munka gyors és egyszerű, hosszú távon biztosítják a fedés megfelelőségét. Hullámlemez kiegészítők. Az Onduband vékony alumíniumfilm borítású, alsó felületén öntapadó bitumennel készített különleges szigetelő tekercs.


A bitumenes összetevő a kiváló vízzáróságot, a fémfólia az időjárási hatások, elsősorban az ultraibolya sugárzás elleni hatékony védelmet teszi lehetővé. AQUAWELL hullámlemez fedések színes, műanyag fejjel ellátott rögzítőeleme. BITU-LINE bitumenes hullámlemez 93x2cm.


Színek: barna, vörös, zöld. Az anyag tulajdonságai és a rendszertartozékok teljes választéka lehetővé teszi, hogy bármilyen tetőszerkezetre könnyen és gyorsan felrakható – legyen az fa lécezés, teljes aládeszkázás, beton vagy fémszerkezet, hőszigetelt vagy hőszigetelés nélküli tető, . TETŐFEDŐ ANYAGOK, KIEGÉSZÍTŐK BITUMENES tetőfedések. AQUAWELL LINE bitumenes hullámlemez. Felhasználási terület: Nyaralók, kerti pavilonok, mezõgazdasági és ipari csarnoképületek tetõfedésének vagy falburkolatának kialakításához, és 85° -os hajlásszög között . Aquawell AC rögzítő szeg.


A tetőzsindely a lakóépületek fedésének piacán a legszélesebb körben használt tetőfedő anyag világszerte a kerámia cserepek után. Természetes szépsége mellett a tetőzsindely az előnyök széles választékát kínálja, háztulajdonosoknak, tetőfedőknek, . Beton- és kerámiacserép, sík- és hullámpala, fém tető, bitumenzsindely, műanyag- és bitumenes hullámlemez tetők részletmegoldásaihoz kínálunk megbízható, tartós tetőtartozék kiegészítőket készletről. Többféle színben és típusban. A mennyiségek és az árak m2-re értendőek! Gutta gerincelem zöl Kérjen ajánlatot!


Raklap mennyiség: 3mA készleten lévő összes mennyiség rendelése esetén a legjobb ár az érvényes!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány