Filmek 2018

A bemutatók dátumai még jelentősen változhatnak: December. Adatlapok és hírek naprakészen. Böngéssz a legújabb mozifilmek közül! Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.


A film történetéről egyelőre még nem sokat tudunk, csak azt, hogy egy kínai felhőkarcolón játszódó akciófilm lesz, Dwayne Johnson főszereplésével.

Bizonyára ő is drágán adja majd az életét, ahogy anno Bruce Willis is tette. Ami egy kicsit érdekessé teszi a projektet, az az, hogy nagyjából ez lesz az . A város óriás földrengéstől tart. Reggel csak enyhe mozgást éreznek. Egy depresszós rendező Musicalt rendez, és családjával a problémáikkal küzdenek. Bicskei Zoltán Játékfilm.


Reméljük ez a kalandvágy a forgalmazók részéről megmarad majd az év egészére is, mert megint egy csomó érdekes film készül, . Ez a szócikk vagy szakasz tervezett vagy jövőbeni eseménnyel kapcsolatos információkat tartalmaz.

Az adatok lehetnek spekulatív természetűek, a tartalom pedig – az esemény közeledtével, illetve további információk beérkeztével – jelentősen változhat. DVD megjelenések, DVD premierek: Kingsman: Az Aranykör, Barry Seal: A beszállító, A Setét Torony, Valerian és az ezer bolygó városa. Pontosan évvel ezelőtt debütált a Mamma Mia! Július 19-én érkezik a mozikba a folytatás, amely egy valóságos időutazás lesz, megnézhetjük a főszereplő karaktereket fiatalabb kiadásban.


Meryl Streepet Lily James alakítja majd. Az esemény idén is különösen kedves lesz a magyar nézők számára, mivel Enyedi Ildikó Testről és lélekről című filmjét is jelölték a legjobb idegennyelvű film kategóriájában. Oscar-díj átadó jelöltjeit.


Zsinórban harmadik éve jelölnek magyar mozgóképet a világ legrangosabb filmes . Csekkold le, mik azok a filmek , amikért jövőre is érdemes lesz beülni a moziba! Ha a nemzetközi visszajelzéseket nem is merjük előre borítékolni, azt . Egészen badassnek tűnő film egy bérgyilkosnővel (Taraji P. Henson), aki egy bostoni bűnszövetkezetnek dolgozik, majd mikor egy melója balul sül el, és árvává tesz egy fiút, eléggé megváltozik az élete. A Montrealból származó Conor beleszeretett az északba és persze egy nőbe a kanadai sarkvidéken. Az ifjú apuka előtt most nagy feladat áll: át kell fiának mindazt az ősi tudást és örökséget, amit még neki is tanulnia kell.


A legendás mászó, Chris Sharma visszatér Mallorca . Ezekről te sem akarsz lemaradni! A szobrocskát idén is Warren Beatty és Faye Dunaway adta át, ezúttal hiba nélkül sikerült kihirdetni a győztest. Kilenc filmet jelöltek a 90. Karmazsin Jenő elvtárs, a Kunmadarasi Vörösiszap Termelőszövetkezet elnöke tudja is, ki lehetne a .

Ove ​éves, mogorva, magának való ember. Megvan a véleménye mindazokról, akik képesek Volvót, vagy pláne valami lehetetlen külföldi márkát venni. Nem igazán értékeli a komputerizált világot, még kevésbé azokat az embereket, akiknek nehezen megy az utánfutós tolatás, vagy . Hollywoo mint a Széttörve, a LEGO Batman: A film , a Logan: . Folytatásokból, képregény adaptációkból és látványfilmekből jövőre sem lesz hiány, de néhány igen eredetinek ígérkező produkció premierdátumát is beírhatjuk a naptárunkba.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány