Kültéri beton lépcsőelem

A kültéri lépcsőlapok természetesen beltérben is használhatók! Kertek, teraszok, támfal szintek összekötésére ajánljuk az Otti- lépcsőlapokat, és a hozzá tartozó homloklapokat. Tekintse meg galériánkat! Termék választékunk a mindenkori építési igényekhez igazodik. Hagyományos építőelemeink, illetve a födém- és falrendszereink kiegészítéseként előregyártott lépcső elemeinkkel is az építkezők rendelkezésére állunk.


A rendszer lényeges előnye, hogy elhelyezése után a szerkezet azonnal használatba vehető. Lépcső elemek: Kör alakú lépcsős elem, Semmelrock új blokklépcső elem, mosott kavics felülettel lépcső elemek nagy választékban. Szürke lépcsőelem , színes lépcsőelem , olcsó lépcsőelem , akciós lépcsőelem , minőségi lépcsőelem , első osztályú lépcsőelem , Semmelrock lépcsőelem , Barabás lépcsőelem , ABeton lépcsőelem , Leier lépcsőelem , KK Kavics Beton lépcsőelem , Frühwald lépcsőelem. A legfontosabb, hogyha a beton lépcsőnél a készítésének minden költségét ( zsaluzás, zsaluanyag, vasalat, beton , munkabérek, utólagos burkolás költsége, utólagos korlát költsége) egzakt módon összeszámoljuk drágább mint egy könnyűszerkezetű Stadler lépcső.


A betonlépcső esetén a Vevő minimum három -négy . Hidegburkolatú lépcsők alapját a betonozást kőműves munka folyamán precízen kell kivitelezni. Legtöbb baj a zsaluzás helytelen kiosztásával, és megfelelő támasztásának hiányából ered. Számtalan esetben fordul elő úgy kivitelezett betonlépcső , hogy a lépés magasságok, vagy a lépés mélységek nem egyenlő . Több, mint éves tapasztalattal rendelkezünk a betonelemgyártás területén. Elsődleges feladatunk vevőink kiszolgálása a legkedvezőbb áron és minőségben. Folyamatosan bővülő termékeinkkel várjuk vevőinket.


Mellvéd- és attikafalak esetén ügyelni kell a dilatációval elválasztott szerkezeti részek külön mozgási lehetőségére. A hózugok és kültéri vízszintes felületek problémája megoldható kézi betonjavítók alkalmazásával, mert lejtésképzésre is alkalmazhatóak. Jelentősen eltérő súlyú, terheltségű szerkezetek esetén. Cégünk az Abeton Viacolor, Semmelrock, Weissenböch, Hausler, Friedl által gyártott térkő és lapburkoló rendszereket forgalmazza.


Családi- és sorházak, kisebb társasházak kedvelt lépcsőtípusa az egyszer húzott „L” alakú, illetve a kétszer húzott „U” alakú lépcsőkar. A megfelelő geometria és a szép felületek kialakítása helyszínen készített húzottkarú vasbeton lépcső esetén gyakran a legjobb szakembereket is komoly fejtörésre és erőfeszítésre készteti . Arra azonban gondoljunk, hogy a beton rideg, kemény és kényelmetlen rajta járni. Ha viszont kővel burkoljuk a betonfelületet és a lépcső élét fával borítjuk, nagy melegben kellemesen hűvös, könnyen tisztítható, tartós és szép.


Biztonságos és esztétikus kültéri lépcsők – Típusok, anyagok, kialakítás. Főbb gyártmányaink a kül és beltéri fal és padlóburkolatok, köztéri burkolatok és bútorok, átszellőztetett homlokzati burkolatok, lábazati és lépcsőelemek , bútorelemek, fedlapok és pultok, mosdók és egyéb szaniterek, valamint kandallóburkolatok. A Betonicon műhelyében kidolgozott egyedi tervek alapján készült termékek . Sokszor találkozhatunk porló, ezáltal takaríthatatlan beton és műkő felületek, lépcsők, kocsibeállók, garázsok, sőt porózus, nedvszívó és ezáltal beázó homlokzatok problémájával is.


Kültéri szerkezeteknél sokszor okoz gondot a nedvesség bejutása a szerkezetbe.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány