Pályázatok vállalkozásoknak 2018

A hivatalos közlemény mindezek alapján arra utal, hogy március . Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása című, tervezés alatt álló felhívásra. A támogatást vállalkozások igényelhetik, a pályázat keretein belül lehetséges a hőszigetelés, nyílászáró csere, fűtési és HMV hálózat. Európai Únió, Európai Struktúrális és Beruházási Alapok. Vállalkozásfejlesztés Kutatásfejlesztés. Energiahatékonyság és megújuló energia.


Vidékfejlesztési Program Tanoda Program Lakossági pályázatok. Nemzeti Kulturális Alap pályázatai. A pályázat célja a turisztikai vonzerőkhöz . Az NGM újabb milliárd forint keretösszegű pályázatot hirdet. A nemzetpolitikai államtitkár elmondta: a . A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP), keretéből az alább felsorolt lehetőségek rövid ideig lesznek adottak, így . A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén című pályázat i felhívás.


Nem támogathatók a Közép-Magyarországon megvalósuló . Munkanélküliek vállalkozóvá válását segítő támogatás. Vissza nem térítendő támogatás , havi minimálbér támogatás , vállalkozói tanácsadás, képzés. Via Credit pályázati tanácsadó szerint ebben az évben . Január elején jelent meg a Pest megyei mikro-, kis- és középvállalkozások eszközberuházásait támogató felhívás. Hitelesség, szakmaiság, minőség, biztonság. Kamaránk az idei évben is meghirdeti a Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás védjegyprogramot önkéntes tagjai körében!


Csatlakozzon az Ön vállalkozása is a védjegyet használó cégekhez, élvezze a tagság nyújtotta előnyöket! Ide kattintva megtekintheti a program . Jelenlegi pályázatok vállalkozásoknak. Költségvetési szervek pályázatos épületenergetikai fejlesztései. A vissza nem térítendő támogatás mértéke 1százalékos. A Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft.


A felhívás célja vissza nem térítendő támogatással az építőipari kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztéseinek . Ez azt jelenti, hogy a . A termelési kapacitás bővítése (GINOP-.1-16) uniós pályázat célcsoportjába azon . Azonnal cselekszünk” program keretében meghirdetett „Munkahelymegőrző támogatás – átmeneti nehézséggel küzdő vállalkozások foglalkoztatási kapacitásának megőrzése érdekében” (ACS_MEGŐRZŐ) pályázati program újrahirdetéséről döntött.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány