Stefanit kft mezőkövesd

Megrendelőink igényeinek kielégítése és a piaci követelményeknek való megfelelés arra ösztönzi Társaságunkat, hogy folyamatosan fejlesszük mind termékeink, mind szolgáltatásaink minőségét. Ezt az irányvonalat követve határoztuk el, hogy betongyártási és építőipari kivitelezési tevékenységeink körében . A fenti elérhetőségek bármelyikén várják kollégáink kedves leendő és meglévő ügyfeleink szíves jelentkezését! A társaság alapító tagjai azzal a céllal hozták létre a céget, hogy a városban lévő tranzit beton szükségleteket kielégítsék minőségi és mennyiségi vonatkozásban. Az alapítást követő évben vásárolt betonkeverő géppel már nagyobb mennyiségű kész beton . A cég rövidített elnevezése. Előre kevert beton gyártása.


Beton, Építőipari generálkivitelezés, Épületgépészet. Cégünk rendelkezik ÉMI-TÜV . Hajdúnánás, Rákóczi utca 70. Weblap: Email: Ha pozitív tapasztalata van Stefanit Kft.


FV tanúsítvány projektjében európai országban. Nézz utána, hogy a te céged is szerepelhet-e benne. Amennyiben egy adott vállalkozásról negatív véleményt talált kérjük kattintson ide. Munkahely: Stefanit kft betonuzem. STEFANIT KIVITELEZŐ, SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI KFT.


Egyéb beton-, gipsz-, cementtermék gyártása. Readymix-rapid Beton Betongyártó Kft. Speciál-beton Építőipari és Szolgáltató Kft. Megye: Borsod-Abaúj-Zemplén Szolgáltatások építőipar építőipari generálkivitelezés transzportbeton betontermékek gyártás . Kapcsolatfelvételi információk.


Amerikai iparági osztályozás (NAICS). Főtevékenység: Cement- és Betongyártás. Közösségi Háza és 1árosi Könyvtára,. Ricsi Gumi, Barzsó és Társa Bt. Gelkalux, Bajor Söröző, Bacchus Borozó, Ász Büfé, Búfelejtő Büfé,.


Tovább a részletes cégadatokhoz. Budapest, Ady Endre utca 1. Szentbékkálla, Jókai utca 9. AddThis Sharing Buttons. Körösszakál, STICH-FUTÓ Kft -nél toronydaruk beszerzése, 500 39.


Adószám, cégjegyzékszám, telephely, stb. Jegenyesor: 1-15 2-11 Príma beton, Fa Ker Kft , Demi Kft ,.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány