Húsvéti programok pest megye

A háromnapos hétvége számtalan izgalmas programmal kecsegtet – a legjobbakból szemezgettünk. Húsvéti programok , fesztiválok, hagyományőrző ünnepi események, rendezvények. Pest megye a Közép-Magyarország régióhoz tartozik.


Szlovákia és Nógrád megye, keletről Heves és Jász-Nagykun-Szolnok megye, délről Bács- Kiskun megye, nyugatról Fejér és Komárom-Esztergom. Gyümölcsoltó Boldogasszony Napja a Budakeszi Vadasparkban március 24. Talpra Magyar – Ősbemutató az Arénában március 15. Macaron Nap a Bálnában március 20.


Ráckevén és Környékén: 3. Budapesti programok családoknak, gyerekeknek. Pálosok nyomában - Fehér. Hétvégi programajánló vidékieknek, Balatont kedvelőknek. Az összes hétvégi program egy helyen.


Programok - Regionális, Turisztikai és Információs Portál. Gyermek és családi programok az egész ország területéről. Hétvégi és húsvéthétfői programokat ajánlunk olvasóink figyelmébe - hétfőn nyitja meg kapuit a Múzeumfalu, az Arborétum is hétfőn csábítja a családokat kézműves . Es fehlt: pest HELLÓ ÁPRILIS! De lesznek húsvéti programok Húsvétvasárnap és Húsvéthétfőn a Somogy megyei Szennai Skanzenben (részletes program itt), nagypéntektől. A hidak páratlan látványa, a pesti templomtornyok és a budai dombok, a vízben este tükröződő fények gyöngysora méltán tette a Világörökség részévé a . Amennyiben a tavaszi szünetben útnak indulnátok, remek húsvéti programokat gyűjöttünk össze egy csokorba az ország több pontjáról.


A program nevére kattintva még több részletet olvashattok. Válogassatok kedvetekre! Fesztiválok, játszóházak, gyerekműsorok, zenés programok , wellness, babás programok , bábszínház, táborok, kalandparkok. Gyerekprogramok, családi programajánló.


Húsvét vasárnap órától a Hankó István Művészeti Központban a La Mancha lovagja című zenés-énekes tragikomédiát mutatja be a Theatrum Hungaricum. A főszerepben az a Pelsőczy László lesz látható, aki a klasszikus István a Király címszereplőjét is megformálta. Húsvét ünnepén a falu apraja-nagyja díszes népviseletet ölt magára, s két napon keresztül megelevenednek a falu régi szokásai. Egész napos folklór program , népművészeti kirakodóvásár, kézműves bemutatók, gasztronómiai ínyencségek, gyermekjátékok nyújta- nak gazdag programot a vendégeknek. A vizsgálatok a bizonylatadási kötelezett-ség teljesítésére, . Egyházi programok : SZENT KERESZT PLÉBÁNIATEMPLOM.


Barkaszentelés a templom előtt, szentmise. Nagyhétfő, Nagyked Nagyszerda. Szentmise a Szent Klára kápolnában. Pásztohy Panka a Pagonyban!


Kedvenc író - illusztrátorunk, a Pitypang és Lili sorozat és a Pesti Mese szerzője és felsorolni is nehéz hány gyönyörű könyv illusztrátora március 13-án délelőtt ellátogat hozzánk a Pécsi Pagonyba. Református Öregtemetőben, a Kálvária Temetőben, az Újvárosi Református Temetőben és az Újvárosi Evangélikus Köztemetőben,valamint. Szabadság téren kezdődő ünnepi megemlékezés után a Kossuth szobor lábánál . Magyar Mezőgazdasági Múzeumban, a Vajdahunyadvárban. A négy napos kiállítás során a több száz virágzó, illatos orchidea között kiemelt szerepet kapnak a Dendrobium nemzetség különböző fajai és .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése