Kezelt fagerenda

Egyenes és méretpontos faanyagot kínálunk, így a légszáraz anyag sokkal jobb beépíthetőséget garantál. De védelem az égéskésleltető anyagok alkalmazása is. A merítőkádban kezelt faanyag egy hidraulikus platformra kerül, ami összefogja és percre az impregnáló folyadékba meríti azt, így a kezelőanyag garantáltan minden oldalról egyenletesen bevonja a gerendákat. A faanyagvédelem célja és feladata az, hogy gátolja a . A lemerítéses technológiájú kártevőmentesítés hatékonyságát az ecsetelős bekenéssel értelemszerüen . Amennyiben utólagos megmunkálást is végezni kell a faanyagon (pl. méretre vágás, furatkészítés) ajánlatos a szabaddá vált felületek utókezelése (Wolmanit CX-H 200). A telítéshez használt szer: Wolmanit CX-10.


Mostani rendeletek alapján a hatóságok ezzel az anyaggal kezelt faanyagot fogadják el tetők beépítésekor. Felhasználható fateraszokhoz, kerti bútorokhoz, kertdíszítő elemekhez, kerítésekhez, kapukhoz, játszóterek építéséhez, gyerekjátékokhoz, kerti faházakhoz. Impregnált léc vastagsága: 2 mm. Deszka, tetöléc, gerenda, palló, cserépléc, bramac léc a Hofstadter Tüzép telephelyén. Egész évben kedvezményes áron kapható fenyő fűrészárú.


Ezeket a termékeket merítéssel impregnálják, ami csupán 1-mm-es behatást érnek el. Az olyan anyagok esetében, amelyek földdel érintkeznek ez a fajta kezelés legfeljebb 2-éves várható élettartamot eredményez, a kerítéselemeknél egy fokkal jobb a helyzet, hiszen azokat a talaj fölé helyezzük, ezért . Ezt a gerenda típust azoknak a felhasználóknak ajánljuk, akik a normál fagerendáknál tapasztalható rossz tulajdonságokat ki szeretnék küszöbölni, illetve nagyobb fesztávot szeretnének biztonságosan áthidalni! Fontos megjegyezni, hogy a gyártástechnológiából adódóan a repedés . A TETOL RKB-vel kezelt fát később már nem szokás fűrészelni, gyalulni.


A fát megmunkálás után szokták nagy nyomással telíteni. Az így telített faanyag nem táplálja az égést. Lakkbenzin vagy lakkbenzinben oldott lenolajkence: régen így is kezelték a fát.


Sokat segít a fa gerenda minőségének megtartásában ha legalább 20mm vastag a hézagléc és a hézagléceket legalább méterenként érdemes tenni. Ez azért fontos, mert ha erősesk, vasatagok a. Faház szerkezeti faanyag, mely oldalt gyalult, gomba és rovarkár ellen kezelt faanyag. A vételár tartalmazza a teljesítmény. Országosan is egyedül álló száraz faanyag választék barkácsléctől a CE minősítésű tetőszerkezeti faanyagokig.


Székely Fatelep Budapest XVI kerület. Rovar és gombakárosítók ellen történik. Remmers Adolit BQ faanyagvédőszerrel áztatásos módszerrel. A fából gyalult termékek csomók gyakoriságában és nagyságában eltérhetnek egymástól. BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM.


Fagerendás födémek komplex rekonstrukciója. Dávid János, Építőmérnök BSc IV.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése