Tető tipegő

Biztonságos megoldás a tetőn való közlekedéshez. Nagy teherbírású elem, vízszintesre beállítható. Tetőfix Varia tipegő készlet.


A kéményseprő szakvéleményezéshez szükséges a kéményseprő járda vagy tetőlépcső, mert ezek megléte nélkül a kémények nem vehetők át. Varia horganyzott tipegő alsó tartó, cseréphez, -, 1. Varia színes tipegő alsó tartó, cseréphez - téglavörös, barna és antracit színekben, -, 2. Tetőre szerelhető lépcső, tipegő kis méretben konzollal. Színes tető tipegő garnitúra.


Kémények és gépészeti felépítmények biztonságos megközelítését szolgálja. A talpak háromféle szélességgel fixálhatóak: 150mm, 185mm és 220mm. A tetőléc és a cserép összvastagsága max.


Csúszásmentes járófelület . Horganyzott tető tipegő garnitúra. Univerzális ,a legtöbb beton és agyag tetőcserepekhez is alkalmazható. Epare-fix Tipegő 19cm (készlet) (Tüzihorganyzott).


Fabro Stone Rönk tipegő. Termék csoport: Kerti kiegészítők. Leírás: Felhasználhatóság. Enélkül ugyanis ezt az alapjában szomorú processzust nem is lehetett sem kikísérletezni, sem . Tetőjárda építéssel, kivitelezéssel, szereléssel kapcsolatos további kérdései esetén, vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot a weboldalon található elérhetőségeink valamelyikén.


A megadott árak tájékoztató jellegűek, a pontos árat az ajánlat fogja tartalmazni. Az ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek, így az ajánlatkérőt semmilyen kötelezettség nem terheli! A feltüntetett képek illusztrációk, ezért esetenként eltérhetnek a valódi kinézettől! Az ár a -os ÁFA-t tartalmazza. A Bradstone deszka betonlap úgy néz ki, mintha eredeti erdeifenyő lap lenne, ugyanakkor a betonlap összes előnyös tulajdonságával rendelkezik: tartós, kopásálló és könnyen lerakható.


Létezik párhuzamos és diagonális mintázatban, ill. Alkalmazása célszerû teraszok, kerti utak kialakításakor. Exkluzív megjelenésű, fagyálló, színtartó, többféle színválasztékban.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése